23.04.2015
Kategori: Homepage

Teknisk sikkerhedsrum

Behovet for at kunne benytte høj teknologiske udstyr på en fleksibel og mobil måde, har aldrig været større og er vitalt for mange virksomheder, for at sikre høj produktivitet.

Med mobile løsninger fra DENIOS får du nem adgang til, at udvide dit eksisterende produktionsudstyr, da tekniske rum fra DENIOS, er forberedt til udvidelse af virksomheden.

Sikkerhed ved uheld

Alle vores tekniske rum har fået DIBt godkendelse og F 90 rating – en vital del i forhold til forsikring. Ofte dækker forsikringsselskaber ikke, hvis dit udstyr ikke har den rigtige godkendelse, med DENIOS er du altid sikret bedste sikkerhed.

Hos DENIOS findes der kun en løsning! Nemlig din!

Omfattende professionel project management er visionen hos DENIOS. Baseret på detaljeret rådgivning og fra vor projekt ingeniører og i overensstemmelse med jeres individuelle behov, udvikler vi et skræddersyet system, der passer perfekt til jeres behov. DENIOS er en erfaring producent af tekniske sikkerhedsrum, med mere end 25 års erfaring på markedet, sikre vi jer den mest optimale løsning.

Desuden tilbyder vi serviceaftale, der nøje bliver planlagt ud fra kundens behov og produkter, derfor kan vi garantere høj kvalitet og høj levetid på alle vor produkter.

Fordele ved tekniske rum fra DENIOS

Indhold kan præinstalleres
Indholdet i det tekniske rum, kan tilpasses og installeres direkte fra DENIOS, af vores teknikere eller af kunden selv. Så når rummet bliver leveret er det klar til brug.

Mobilitet
Tekniske rum fra DENIOS er meget mobile takket være deres lave vægt, i forhold til løsninger i cement. Dette gør løsningen mere fleksibel, da den kan blive placeret praktisk og på enhver lokation. Sker der om rokeringer på lokationen, er det nemt at flytte det tekniske rum igen.

Sikret mod indbrud
Den solide stålkonstruktion sikre de værdifulde tekniske komponenter. Udover den sikre skal, tilbyder vores system en lang række andre sikkerhedsforanstaltninger og monitorerings muligheder.

 

Der er ubegrænsede muligheder med tekniske rum fra DENIOS, du kan læse hele vores TSR folder ved at følge linket her. Technical Safety rooms

Eller ring direkte til vores eksperter og få mere af vide på tlf.: 8624 4080 eller sende en mail på info@denios.dk