23.06.2015
Kategori: Homepage, Nyheder

Nødbruser

Det er vigtigt at benytte øjenbruser, når der arbejdes med farlige medier. Dette sikre mod øjen og kropsskader.

Nødbruser

Nødbrusere dækker over flere forskellige ting, blandt andet øjenbrusere, øjenskyller, nødbruser, kropsbruser med mere. Når der arbejdes i miljøer med aggressive eller brandfarlige medier, er det vigtigt at der er installeret en nødbruser, tæt på det sted, hvor der kan være fare for kontakt med de farlige medier. Om det måtte være fare for kontakt med øjne eller krop. Da man kan mindske følgeskaderne væsentligt, hvis der hurtigt efter udsættelsen af de farlige medier, bliver skyllet med den dertil passende nødbruser.

Kropsbrusere

Kropsbrusere benyttes til, at minimere kontimation af kroppen, efter en evt. ulykke med farlige medier. En kropsbruser er meget enkel at betjene og fås til montering på væg, loft eller som fritstående kropsbruser.

Øjenskylleflaske

Er det ikke muligt at benytte sig af en fastmonteret nødbruser, med direkte tilslutning til vand. Eller har man rum hvor fast vandforsyning ikke er muligt, kan man med fordel benytte sig af en øjenskylleflaske. En øjenskylleflaske muliggør hurtig og effektiv førstehjælp inden for meget kort tid. En øjenskylleflaske på 500ml har en effektiv skyllevirkning på ca. 4 minutter, hvorfor det kan være nødvendigt med flere øjenskylleflasker i nærheden, af arbejdsrummet. Eller en fastmonteret øjenbruser monteret tæt på lokalet.

Det er også muligt, at få en kombination af de to ovenstående, så er man sikret imod alle tænkelige ulykker. Om det måtte være krop eller øjenulykker.

DENIOS nødbrusere er designet og udviklet til hurtig og effektiv behandling af krop, ansigt og øjne. Så skulle uheldet være ude, så er du godt sikret med vores løsninger. Vi har en stort sortiment af nød, krop og øjenbrusere. Det er nemt at bestille direkte i vores online shop og leveres fragtfrit i hele Danmark.

Har du spørgsmål til, hvordan jeres virksomhed sikrer sig bedst mod farlige medier, så kontakt vores kompetente medarbejdere, der altid sidder klar til, at rådgive dig og din virksomhed om, hvordan i sikre jeres medarbejdere bedst muligt.

 

Se vores udvalg af nødbrusere her.