• Arbejdssikkerhed
  • Arbejdssikkerhed
  • Arbejdssikkerhed

Arbejdssikkerhed

DENIOS er din specialist til miljørigtig lagring og sikker håndtering af farlige stoffer. Men der sættes også fokus på beskyttelse af folk i produktionshverdagene. Som arbejdsgiver, der er forpligtet til at udstyre sine medarbejdere i henhold til potentielle farer, finder du her det nødvendige udstyr:

  • Åndedrætsværn
  • Hovedbeskyttelse
  • Øjenbeskyttelse
  • Høreværn
  • Hudbeskyttelse
  • Håndbeskyttelse
  • Kropbeskyttelse
  • Sikkerhedsliner

Som ekspert for håndtering af farlige stoffer er arbejdssikkerhed og beskyttelse af medarbejderne for os lige så vigtig som teknisk sikkerhed. Derfor bruger DENIOS sine erfaring i "håndtering af farlige stoffer" også på området personligt sikkerhedsudstyr og tilbyder således komplette løsninger ét sted fra.

Personligt sikkerhedsudstyr


Personligt sikkerhedsudstyr beskytter dine medarbejdere for typiske farer i din virksomhed. Arbejdsgiveren har pligt til at beskytte sine medarbejdere mod farer og ulykkesrisici på arbejdspladsen. Baseret på den nuværende europæiske og nationale lovgivning har DENIOS et stort sortiment af personligt sikkerhedsudstyr.

Åndedrætsværn


DENIOS har det passende åndedrætsværn til alle skadelige stoffer. Åndedrætsværn mod støvpartikler, helmasker eller filtersystemer: Åndedrætsværnprodukter yder et vigtigt bidrag til arbejdssikkerheden og hjælper således at beskytte medarbejderne mod emissioner og ubehagelige lugte.

Hovedbeskyttelse


Effektiv hovedbeskyttelse på byggepladser er ikke kun obligatorisk, men også en vigtig del af arbejdssikkerheden. Beskyttelseshjelme fra DENIOS af termoplastisk specialkunststof (PE) er EN 397 godkendt. DENIOS beskyttelseshjelme fås i forskellige farver og udførelser. Som tilbehør fås også visirholdere.

Øjenbeskyttelse


DENIOS har mange beskyttelsesbriller af kendte mærkevareproducenter. Beskyttelsesbrille, bøjlebrille, helbrille, todelt brille eller overbrille: Beskyttelsesbriller af mærket 3M, Ekastu, Sperian og Uvex sørger for pålidelige beskyttelse af øjnene og ansigtet. Find de passende beskyttelsesbriller i vores store sortiment.

Høreværn


Med kapselhøreværn og høreværnspropper sørger vi for beskyttelse af dine medarbejdere i støjforurenende områder. Kapselhøreværn anvendes, hvis det er nødvendigt tit at på- og aftage værnet, eller brugeren ikke kan bruge eller passe høreværnspropper. Høreværnpropper yder både maksimal komfort og høj beskyttelse.

Hudbeskyttelse


Også hudbeskyttelse er en del af arbejdssikkerheden. Plejecreme sørger for ideel hudpleje ved belastet hud på hænderne eller ansigtet. Ved kontakt med olieholdige, vanduopløselige stoffer eller organiske opløsningsmidler bruges hudbeskyttelsescreme forebyggende. Rengøringscreme garanterer ideel hudbeskyttelse før, under eller efter arbejdet. Med biologisk nedbrydelig slibemiddel er rengøringscreme ideel ved ekstrem tilsmudsning, som f.eks. olie, fedtstoffer, sod, grafit, metalstøv eller smøremidler.

Håndbeskyttelse


Beskyttelseshandsker en en vigtig del af effektiv arbejdssikkerhed. De gør dagligdagen sikker og er nødvendig for at undgå større uheld. Beskyttelseshandsker skal være udformet således at de beskytter mod skader. Derfor findes der direktiver og EN standarder, som dækker forskellige sikkerhedsområder. DENIOS har beskyttelseshandsker som beskytter mod varme/kulde, kemikalier eller snitskader.

Kropbeskyttelse


Beskyttelsesbeklædning er også et vigtigt område af arbejdssikkerheden. Engangshuer, kemikaliebeskyttelse-overalls, forklæder af polypropylen, overtrækssko eller forklæder til svejsere: DENIOS har beskyttelsesbeklædning til næsten alle områder.

Sikkerhedsliner


Sikkerhedsliner er uundværlig hvis der arbejdes på stilladser, tage eller i store højder. Vær på den sikre side og undgå store risici. Sikkerhedsliner fra DENIOS svarer til de aktuelle sikkerhedsbestemmelser og standarder. Tag altid hensyn til reglerne fra arbejdstilsynet! Sikkerhedsliner fra DENIOS hjælper dig til at arbejde sikkert. Linerne sørger også for effektiv faldsikring. DENIOS har også det passende tilbehør såsom karabiner, forbindelser osv.

Afprøvet sikkerhed fra Tyskland står for højeste kvalitet og arbejdssikkerhed.