• brandsikringscontainer brandsikringscontainer brandsikringscontainer brandsikringscontainer

Brandsikringscontainere

Fra det kompakte sikkerhedsskab og reollagre med brandbeskyttelse til walk-ind brandsikringslagre - produkter fra DENIOS hjælper dig med at opbevare antændelige og eksplosive kemikalier økonomisk. Et stort tilbehørssortiment og individuelt udstyr muliggør en optimal løsning til netop din lagersituation.

Dine fordele:

  • brandsikker, robust stålkonstruktion
  • brandbeskyttelse op til 120 minutter indefra og udefra
  • velegnet til opstilling indendørs og udendørs
  • godkendt opsamlingskar
  • afprøvet og godkendt system
  • kan tilpasses individuelt
  • stort tilbehørssortiment


DENIOS’ produkter til opbevaring af farlige medier er testet og godkendt fra DIBt (tysk institut for byggeteknik). Vores brandsikringslagre har ikke kun bestået en brandkammertest på 120 minutter i henhold til EN 13501-2/REI 120, men er også blevet testet mth. statikken. Godkendelsesprocessen er altså enkelt og du kan hurtigt bruge dit farligt gods lager.

Dine investeringer betaler sig også på langt sigt.. DENIOS tilbyder produkter som er baseret på den nuværende europæiske og nationale lovgivning.
Med DENIOS som leverandør kan du være sikker på, at der ikke venter dig nogle dyre udvidelser i den nærmeste fremtid.

Med vores store produkt- og tilbehørssortiment kan vi også tilbyde dig en individuel løsning.. Lige meget om du skal opbevare én tromle eller har brug for et brandbeskyttet lager på 21 m² - DENIOS er din producent, leverandør og kompetent partner.

Vi hjælper dig gerne videre mht. udstyr og tilbehør. Brandsikringslagre kan også bruges som frostsikkert udendørs lager. Du kan også få et kølelager. Som tilbehør fås elektroniske adgangskontrolsystemer samt godkendte dørholder- og dørlukningssystemer. En teknisk ventilation med udsugningsovervågning forhindrer dannelse af sundhedsfarlige eller antændelige koncentrationer af farlige medier. Den indvendige belysning fås også i Ex-beskyttet udførelse. Alle brandsikringslagre kan også udstyres med automatisk slukningsanlæg. Gennemtænkte reolsystemer, praktiske rullebaner og opkørselsramper i forskellige størrelser letter forsyningen.

Vores fleksible individuelle løsninger kan også tilpasses meget krævende situationer. Der skal overholdes strengeste sikkerhedsforanstaltninger og talrige betingelser når der opbevares organiske peroxider. Også her har DENIOS det passende system. Systemet er brandsikkert og har et køleaggregat samt en tyrkaflastningsflade i toppen. Hvis det på trods af alle sikkerhedsforanstaltninger kommer til en eksplosion i containeren, bliver overtrykket ledt ud. Trykaflastningsfladen lukker bagefter automatisk.

Dette er kun ét eksempel på en individuel løsning, som vi kan realisere i sammenarbejde med vores kunder. Få gavn af vores kompetence og mangeårige ekspertise som producent og leverandør af sikkerhedsteknik.

Afprøvet sikkerhed fra Tyskland står for højeste kvalitet og arbejdssikkerhed.