• Brandsikringslager EFP Store ES brandsikringscontainer FBM Base brandbeskyttelse reollager FBP Plus brandsikringslager BMC S 150

Brandsikringslagre

DENIOS’ brandsikringslagre har i mere end 25 år sørget for sikker opbevaring af antændelige kemikalier. De fås som reollagre eller walk-in lagre. Brandsikre lagre kan opstilles udenfor eller indenfor, f.eks. som separat brandsikkert lager i produktionen. Der skal ikke overholdes sikkerhedsafstand- Individuelt udstyr og fleksibelt tilbehør løser også din specielle brandbeskyttelses-opgave.

Dine fordele:

  • stabil stålkonstruktion
  • godkendelse fra DIBt (tysk institut for byggeteknik)
  • brandbeskyttelse indefra og udefra, op til 120 minutter
  • egnet til aktiv og passiv lagring
  • godkendt opsamlingskar
  • ingen sikkerhedsafstand
  • leveres klar til brug
  • stort tilbehørssortiment

Når der opbevares større emballager såsom tromler og IBCer, er et brandsikker reollager til nem forsyning med palleløfter det rigtige valg. Produkterne af serien FBM f.eks. har plads til 64 tromler à 200 liter, 24 europaller, 16 kemipaller eller 16 IBCer à 1.000 liter. Fordele: Serien FBM findes også med 120 mm frihøjde. Brandsikringslagre FBM findes med selvlukkende dobbeltlåger eller skydeporte. Portene giver god plads til forsyning og kan udstyres med fjernbetjening.

Tromler og smådunke opbevares sikkert i et walk-in brandsikringslager. Lagrene af typen BMC er - ligesom reollagrene - testet og godkendt af DIBt (tysk institut for byggeteknik). BMC-S er den kompakte løsning til små mængder tromler og IBCer. BMC-M har vist sig som praktisk allrounder med lagerplads op til 12,5 kvadratmeter, mens BMC-X bruges som universelt storlager med lagerplads op til 21 kvadratmeter. Serien EFP opfylder de nyeste EU-standarder. Den opfylder allerede nu kravene i henhold til EN 13501-2.

Alle brandsikringslagre fås med brandbeskyttelse op til 120 minutter. Brandsikringslagre fra DENIOS har bestået en brandkammertest i henhold til EN13501-2/REI 120. I Tyskland, Østrig og Schweiz kræves som regel EI 90, som betyder brandmodstandsdygtighed i 90 minutter, både indefra og udefra. Med produkter fra DENIOS er du altid på den sikre side. Brandsikringslagre leveres klar til brug. Den afprøvede og standardiserede form letter godkendelsesprocessen ved myndighederne.

DENIOS’ EI 90 lagre fås selvfølgelig også med gitterrist af stål og opsamlingskar til opbevaring af vandforurenende medier.

Til DENIOS’ brandsikringslagre findes der også et stort tilbehørssortiment, såsom opkørselsramper, tekniske ventilationer, adgangskontrol, brandalarm og slukningsteknik. Vi hjælper dig gerne med vedligeholdelse og eftersyn af dit lager.

Kontakt os for individuel rådgivning. Vores konsulenter garanterer kompetent rådgivning, f.eks. om brandmodstandsdygtighed EI 90 (90 minutter) er tilstrækkelig til dit formål, om du skal bruge opsamlingskar, om der er flere love du skal tage hensyn til og hvilke af DENIOS’ varer der er velegnede til netop dit formål.

Afprøvet sikkerhed fra Tyskland står for højeste kvalitet og arbejdssikkerhed.