Rådgivning & planlægning

Et af DENIOS' fokusområder er at rådgive dig kompetent.

At tage højde for kundernes ønske, erkende krav og løse opgaver - det er nogle af DENIOS' styrker. Fra den første kontakt til leveringen bliver du vejledt og rådgivet på  højeste niveau.

Kombinationen af

  • det største produktudvalg
  • professionel rådgivning
  • engineering-kompetence til individuelle løsninger

sikrer den bedst mulige realisering af dine krav.

DENIOS' ingeniører garanterer en kompetent og individuel rådgivning, personlig assistance og serviceydelser på selve stedet til enhver tid.

Fra den første samtale til selve løsningen

planlægning

Lagermediet, emballagen, mængde, placeringen, specifikke produktkrav, love, budgetter, etc.: Allerede ved den første samtale stiller vores ingeniører målrettede spørgsmål, for at finde ud af netop dit behov. Støtte ved godkendelsen hos myndighederne er obligatorisk hos DENIOS.

Planlægning

planlægning

Den tekniske realisation starter med ordreafgivelsen. Du har en fast kontaktperson gennem hele projektet.

Produktion

produktion

Med moderne produktionsfaciliteter i Tyskland, Frankrig, England, Tjekkiet, Italien og USA garanterer vi en hurtig produktion af høj kvalitet.

Ibrugtagning / modtagelse

vedligeholdelse

Hvis det ønskes foretages tilslutning til dine systemer af uddannede DENIOS medarbejdere. Opstilling af systemet slutter med en overtagelse fra kundernes side. Kun når du er 100% tilfreds, er vi det også!

Vedligeholdelse

vedligeholdelse

Regelmæssig eftersyn sikrer den pålidelig drift af dit system. Vi laver gerne et tilbud, for at sikre funktionalitet og drift på lang sigt.

 

Vi realiserer også dit projekt - hurtigt og ukompliceret!
Ring til os, få rådgivning fra vores konsulenter og lav en aftale om et besøg hos dig. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål.
Tlf.:
76 24 40 80

Rådgivning