• tromlereol AWK til 4 tromler Basic Store BS60 opsamlingskar Basis E
  • brandsikringscontainer FBM

lagring af tromler

Fra små mængder op til større mængder tromler: Ved lagring af tromler kommer det an på sikkerhed, brugervenlighed og pris-ydelses-forhold. Til lagring af tromler tilbyder DENIOS skabe og reollagre i næsten enhver størrelse. Materialet og udstyr kan fleksibelt tilpasses til det medie, der skal opbevares.
Dine fordele:

  • produkterne fås i kunststof eller stål
  • fleksible dørkoncepter
  • lagring direkte eller på paller
  • stående eller liggende opbevaring
  • gitterrist og opsamlingskar
  • tromlereoler
  • stort tilbehørssortiment

Til lagring af syrer og baser er kunststof det optimale materiale. Alle PolySave Depoter fra DENIOS er fremstillet af miljøvenlig polyethylen. Selv aggressive kemikalier, fugtighed og vejrlig kan ikke skade denne modstandsdygtige polymer. PolySafe depoter har plads til én til to tromler à 200 liter eller op til fire tromle à 60 liter. Med en tromleløfter ud af vores store tilbehørsprogram sker forsyningen uden særlig kraftindsats. Til forsyning med løftevogn eller tromleløfter er PolySafe depoterne udstyret med gaffellommer. Opsamlingskar og gitterrist (tilbehør) klarer små utætheder og dryptab. Den praktiske plastjalousi kan åbnes helt og er dermed ikke i vejen. PolySafe depoter er låselige.

Skal der opbevares små mængder antændelige medier, anbefaler vi vores farligt-gods depoter af typen Cube L i stabil og brandsikker udførelse. Disse fås galvaniseret eller også lakeret. Låget kan åbnes og holdes vha. gasfjeder. Serien Cube XL har en komfortabel indvendig højde. Der kan f.eks. monteres en pumpe direkte på tromlen. Depotet er konstrueret i et moderne design. En jordledning ud af vores stort tilbehørsprogram sørger for potentialeudligning og forhindrer elektrostatisk gnistdannelse.

Ideelle til udendørs opstilling er serierne P2 og GTS med stål- eller kunststoflåg. De fås med opsamlingskar som tilbehør og er dermed også velegnede til tromler med vandforurenende medier.

DENIOS har også den passende løsning til opbevaring af større mængder tromler, f.eks. forskellige reollagre eller systemcontainer type G, tilpasset til opbevaring af maks. 120 tromler à 120 liter. Containerne kan forsynes fra begge langsider. Som alle DENIOS’ produkter kan systemcontainere udstyres individuelt. Der fås tromlereoler samt udtrækkelige tromleholdere, så tromlerne kan opbevares liggende og trækkes ud efter behov. Systemcontainerne kan med fordel bruges til at bygge et storlager med overdækning.

Hvordan du bedst opbevarer dine tromler, om du har brug for et opsamlingskar, om et tromlereol ville være egnet til din opgave, hvilke forskrifter der skal overholdes eller hvilket af DENIOS’ produkter er den optimale løsning til netop dit behov - alle disse spørgsmål kan du få besvaret, når du ringer til vores service-hotline. Få gavn af vores mange års erfaring.

Afprøvet sikkerhed fra Tyskland står for højeste kvalitet og arbejdssikkerhed.