• Opsamlingskar
  • Opsamlingskar
  • Opsamlingskar
  • Opsamlingskar
  • Opsamlingskar

Opsamlingskar

Gode råd om opsamlingskar

Plast, stål eller rustfrit stål: Vores råd for opsamlingskar viser, hvilket opsamlingskar der er det bedst egnede til dit behov. Se udvalgte opsamlingskar fra vores sortiment i billederne til venstre.
  • Hvilket stof skal opsamlingskarret sikre?
  • Hvilken opgave skal opsamlingskarret opfylde?
  • Hvor stort skal opsamlingskarret være?

Hvilket stof skal opsamlingskarret sikre?

Det er i stort omfang det stof, der skal lagres, der afgør, om der skal benyttes plastkar eller stålkar.

Til oplagring af grundvandsskadelige, brændbare stoffer som f.eks. olie eller maling benyttes galvaniserede eller lakerede opsamlingskar af stål .lackierte Stahlwanne

Opsamlingskar af stål, lakerede, med gaffelbeslag og gitterrist, til oplagring af 2 tromler a 200 liter eller 1 tromle og småemballager

feuerverzinkte Stahlwanne

Opsamlingskar af stål, varmtgalvaniseret, med gaffelbeslag og gitterrist, til oplagring af op til 4 tromler a 200 liter


Til oplagring af aggressive kemikalier som f.eks. syrer og baser benyttes opsamlingskar af plast eller rustfrit stål . Rustfri stål- og plastopsamlingskar (af polyeten) er korrosionsbestandige og egner sig dermed glimrende til oplagring af farligt gods, hvor det drejer sig om aggressive medier.

Edelstahlauffangwanne

Opsamlingskar af rustfrit stål med varmtgalvaniseret gitterrist, til 2 tromler a 200 liter

Kunststoffauffangwanne PolySafe

Opsamlingskar PolySafe Euro med PE-gitterrist, til 2 tromler a 200 liter eller småemballager

Hvilken opgave skal opsamlingskarret opfylde?

Vil du lagre en tromle, flere tromler eller farligt-gods-containere (IBC)? Vil du transportere eller påfylde farligt gods? Vil du beskytte et større areal?

Du finder godkendte sikkerhedsopsamlingskar til alle formål – her er nogle eksempler:

Hvis du ikke kun vil oplagre men også påfylde farligt gods, skal du benytte vores fyldestationer med opsamlingskar af stål (galvaniserede eller lakerede) eller plast. I kombination med tromlebukke af polyeten eller galvaniseret stål er de ideelle til omfyldningen af grundvandsskadelige væsker. Dråbespild kan ikke trænge ned i undergrunden, grundvandet er beskyttet.Abfüllstation

Fyldestation til op til 4 tromler a 200 liter med tromlepaller og kandeholder


Hvis du ved transport af tromler og småemballager ikke vil give afkald på beskyttelsen ved opsamlingskar, vil du blive glad for mobile plastopsamlingskar eller et transportkar af stål , der svarer til egenskaberne af det transporterede farlige gods.

Fahrbare Auffangwanne aus Stahl

Mobile opsamlingskar af stål, lakerede, til op til 2 tromler a 200 literFahrbare Auffangwanne PolySafe

Mobile opsamlingskar PolySafe Euro med ruller og skydebøjler til direkte indlagring af emballagerne


Hvis du vil lagre større emballage, tilbyder vi foruden vores store program af tromlekar også et stort sortiment af opsamlingskar til KTC-oplagring . Som alle andre sikkerhedsopsamlingskar fra DENIOS leveres dette også i en udførelse af plast, stål, eller rustfrit stål, alt efter hvilket medie der skal lagres.

Auffangwanne aus Stahl, lackiert, mit Abfüllbock

Opsamlingskar af stål, lakerede, med påfyldningbuk, ideelle til påfyldningt

Auffangwanne aus Edelstahl, mit verzinktem Gitterrost

Opsamlingskar af rustfrit stål, med galvaniseret gitterrist, til 2 beholdere a 1.000 liter

IBC-Station aus Polyethylen

IBC-station af polyeten, IBC/KTC med op til 1.000 liter indhold lagres sikkert på den tilhørende lagerbuk.


Hvis du vil beskytte et større areal mod nedtrængning af farlige væsker i grundvandet, er gulvelementer af stål eller gulvelementer af plast det rigtige valg. Disse gulvelementer egner sig takket være det store tilbehør fra kantbeslag til opkørselsramper ideelt til sikker beklædning af hele lokaler. Gulvelementer egner sig desuden godt som sprøjte- og lækagebeskyttelse hvor omfyldning af grundvands- eller andre miljøskadelige foregår. Enkeltsegmenter kan alt efter lokalemæssige krav sammensættes til et integreret system med optimal driftstilpasning.

Bodenelemente aus Stahl

Gulvelementer af stål med opkørselsrampe og opkørselshjørneBodenelemente aus Kunststoff

Gulvelementer af plast med galvaniserede gitterriste, forbindelseselementer og PE-opkørselsrampe

Hvor stort skal opsamlingskarret være?

I bestemmelserne er det fastsat, at der skal være et tilstrækkeligt stort opsamlingsvolumen til rådighed. Et opsamlingskar skal kunne optage indholdet af den største beholder (mindst 10 % af den oplagrede mængde). Såfremt der er godkendt oplagring i beskyttede vandområder, skal hele den oplagrede mængde (100 %) kunne optages.

Uanset om stål eller plast, uanset om tromlekar eller oplagring af containere, uanset om plastkar eller stål, uanset om mobil udførelse eller som betrædelige fladkar:Alle kar fra DENIOS findes i forskellige størrelser, der hver især er beregnet til en bestemt anvendelse i virksomhederne men desuden opfylder bestemmelsernes krav til opsamlingsvolumen.

 

Kleingebindewanne


Auffangwanne Typ WHW

Fra småemballagekar til opsamlingskar af typen WHW med op til 1.350 liter opsamlingsvolumen og 11 m² nytteareal tilbyder DENIOS sikkerhedskar i alle størrelser og til alle formål.

  • Opsamlingskar af stål, rustfrit stål og plast i DENIOS' netbutik