• Alle brandsikre skabe til farlige medier fra DENIOS tilbyder den højeste brandsikringsklasse i 90 minutter (type 90 ifølge EN 14470-1).

Sikkerhedsskab

Til opbevaring af antændelige væsker og andre farlige medier i arbejdslokaler gælder særlige forskrifter. Med et sikkerhedsskab fra DENIOS opfylder du alle lovkrav og beskytter dine medarbejdere og din virksomhed. DENIOS har et stort sortiment af sikkerhedsskabe til opbevaring af farlige medier. Der findes sikkerhedsskabe til forskellige formål og i forskellige størrelser. Materialer af høj kvalitet og velfungerende koncepter sørger for vedvarende investeringssikkerhed.

Dine fordele:

  • garanteret brandmodstandsdygtig i 90 minutter sikkerhedsskab EI 90
  • materialer af høj kvalitet
  • opbevaring af farlige medier og væsker i henhold til loven
  • miljøvenlig isolering
  • fleksible dørkoncepter
  • One-Touch-udstyr for høj komfort
  • individuelt indvendig udstyr til opbevaring af forskellige produkter
  • udluftningssystem til mange typer skabe
  • brandbeskyttelse i henhold til EN 14470-1 (gælder alle brandsikre skabe)
  • GS-afprøvet sikkerhed og kvalitet

kemikalieskabe

Et kemikalieskab er en variant af et farligt-gods skab. Til vandforurenende, sundhedsfarlige eller giftige medier har DENIOS et stort sortiment af sikkerhedsskabe med stabil stålkonstruktion eller af rustfrit stål / inox til områder med fare for korrosion. Fleksible udstyrsmuligheder sørger for optimal pladsudnyttelse. udtrækskar muliggør en komfortabel og sikker betjening; kunststof-opsamlingskar sørger for optagelse af dryptab og lækager.

DENIOS har det rigtige sikkerhedsskab til ethvert formål. Til trange pladsforhold er pladsbesparende skyde- eller foldedøre velegnede.
For et godt og hurtigt overblik over skabets indhold, er foldedøre det rigtige valg. Individuelle farver og døre med glasindsats hjælper med at finde den rigtige kemikalie. Udsugningssystemer, som også fås med filterteknik, sikrer at der ikke danner sig farlige koncentrationer i sikkerhedsskabet.
Tit skal der også opbevares små mængder af let antændelige kemikalier. I disse tilfælde anbefaler vi et kemikalieskab med integreret sikkerhedsboks.

One-touch-åbning: DENIOS sikkerhedsskab

Mere komfort, men også mere sikkerhed ved lagring af farlige medier med automatisk dør. Ved skabene af denne type åbnes begge to døre med ét håndtag uden særlig kraftindsats og fastgøres vha. dørholderen. Efter 60 sekunder er der en akustisk advarsel, hvorefter dørene lukker automatisk. Lukningen kan afbrydes når som helst blot ved at fastgøre dørene med dørholderen.

Syre- og baseskabe

Her bruges sikkerhedsskabe af meget modstandsdygtig materiale, såsom polyethylen eller melamincoated stål. Udtrækskar og opsamlingskar sørger for komfortabel og sikker betjening. Sikkerhedslåsen beskytter mod uautoriseret adgang. Fordele: Der er mange modeller med transparent lomme i døren til opbevaring af sikkerhedsdatablad og sikkerhedsudstyr, såsom beskyttelsesbriller eller handsker.

Batteriskabe

Ved opladning af akkumulatorer opstår farlige dampe, der kræver en udsugning. Batteriskabe fra DENIOS opfylder alle krav i henhold til loven. Den effektive ventilator med antistatiske hjul forhindrer dannelse af eksplosionsfarlige dampe i skabet. Opladningen foregår mens ventilatoren er i gang. For at være på den sikre side løber ventilatoren en time længere end opladningen varer. De transparente døre muliggør en permanent overvågning. Sikkerhedsskabet robuste kabinet er modstandsdygtig over for batterisyre. Skabet kan kombineres med gængse batteriskabe.

Brandsikre skabe til farlige medier

Brandsikre skabe til farlige medier fra DENIOS opfylder kravene i henhold til EN 14470-1. Brandsikre materialer og miljøvenlig isolering sørger for sikker opbevaring af brandbare kemikalier og produkter i tilfælde af brand. Alt efter beskyttelsesklasse har brandmændene 15, 30, 60 eller 90 minutter til brandbekæmpelse og nedkøling. Alle DENIOS sikkerhedsskabe har bestået en sikkerhedstest i henhold til EN 14470-1 med hensyn til deres brandmodstandsdygtighed. Under sikkerhedstesten er temperaturen i skabets indre blevet målet på 13 forskellige steder. Udluftningsåbningerne lukker automatisk ved 70 grader. Fra 50 grader sørger afprøvede tekniske komponenter for, at dørene er lukket.

I DENIOS’ onlineshop finder du det rigtige sikkerhedsskab til opbevaring af dine væsker og farlige medier i henhold til EU-standarder.

Afprøvet sikkerhed fra Tyskland står for højeste kvalitet og arbejdssikkerhed.