• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International know-how

Vores løsninger til din branche

Som producent og udvikler kender vi til de forskellige markeder og ved hvor individuelle behovene er for produkter inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Vores omfattende og diversificerede produktportefølje henvender sig til forskellige brancher og aktivitetsområder - fordi vi vil understøtte dig på den bedst mulige måde, til at sikre miljømæssig bæredygtighed og sikkerhed i din virksomhed. Ekspertisen af den europæiske markedsleder giver dig sikkerhed og garanterer at du får det bedste produkt til dine behov - selvfølgelig altid på forkant med teknologien og international lovgivning.

Overbevis dig selv om vores løsninger til din branche!

Den regelmæssige håndtering med kemikalier og farmaceutiske stoffer, danner en særlig fokus i denne branche. For vores kunder i den kemiske og farmaceutiske industri, tilbyder vi en bred vifte af produkter til sikker håndtering af farlige stoffer.
Virksomheder i maskinindustrien og plastforarbejdning har i den daglige drift med en lang række love og regler at gøre. Her finder du de til dig matchende produkter, som overholder lovgivningen inden for lagring af farlige medier og arbejdssikkerhed.
Vi hjælper vores kunder i metalindustrien med at sikre en miljøbevidst produktion og overholdelse af lovgivningen - for eksempel med håndtering af implementerings-, drifts- og hjælpestoffer eller inden for arbejdssikkerhed.