• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International know-how

oversigt - kemi

Brancheløsninger til kemi og farmaci

Kemiske virksomheder er vigtige leverandører til andre industrier som plastindustrien, fødevareindustrien eller bilindustrien. Håndtering og behandling af kemikalier stiller virksomhederne i denne branche for store udfordringer med hensyn til lagring og håndtering af farlige medier. I den farmaceutiske industri udgør mellemstore virksomheder og internationale farmaceutiske virksomheder en meget innovativ sektor - i Tyskland og internationalt. Forskning og udviklingen spiller en vigtig rolle i de industrier i begge sektorer.

Som i ingen anden industri, afhænger den økonomisk succes i den kemiske og farmaceutiske industri af innovation. Som ved alle aktiviteter med kemikalier og farmaci, er de lovgivningsmæssige og juridiske krav til virksomhedens miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed meget høj.

Find med et par klik de passende produkter til dine behov!

table
info_blue info_green

Søger du en anden løsning?

pin_blue pin_green

Værksted / Vedligeholdelse

pin_blue pin_green

Forskning & udvikling

pin_blue pin_green

Afsluttende inspektion / Kvalitetskontrol

pin_blue pin_green

Udendørs lager

pin_blue pin_green

Produktion / Cleanroom

pin_blue pin_green

Lager til materialeprøver


Den kemiske og farmaceutiske industri er en af de største arbejdsgivere i Tyskland. I denne branche er næsten en halv million mennesker beskæftiget,

som skal beskyttes i deres daglige arbejde. 

(Kilde: VCI, Statistisches Bundesamt)


Praksisrapporter

BASF Containersystem til lagring og opbevaring af farlige stoffer 484 kvm tilgængelig areal 9 separate brandsektioner F90
H&R AG Walk-in brandsikringscontainer 6 Brandsikringsmodulcontainer 40.000 Overført prøver kan rummes (maksimal kapacitet)
SHELL AUSTRIA Målrettet opvarmning af temperaturfølsomme råvarer 1 varmekammer 2 Opbevarings niveauer for op til otte tusind liter IBC

Praktiske løsning i kemi og farmaci industrien

Mange spændende praktiske løsninger har vi allerede med succes gennemført for vores internationale kunder i den kemiske og farmaceutiske industri. Lær nu mere om vores seneste projekter! I vores sektion "praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter til dig, fra områderne lagring af farlige medier, termoteknik, teknik- og sikkerhedsrum og luftteknik. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af skræddersyede løsninger og lærer, hvordan andre virksomheder bruger de individuelle løsninger fra DENIOS.

Læs yderligere projektrapporter >>


Individuelle løsninger

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>