• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International know-how

Oversigt - metal

Brancheløsninger til maskinkonstruktion / kunststofforarbejdning

Næsten alle producerende virksomheder bruger maskiner og anlæg til fremstilling af deres produkter. Mekaniske- og anlægskonstruktion konstruerer, fremstiller og leverer disse ofte meget komplekse produktionssystemer til alle disse sektorer. Tilsvarende metalforarbejdings sektoren, anvendes forskelligartede farlige medier ved alle aktiviteter i maskinindustrien. Kravene til sikker lagrings- og håndteringsprodukter er høje. Plast anvendes som materialer i mange fremstillingsindustrier, såsom i bilindustrien, medicinindustrien eller i byggebranche. Selvom plast ikke betragtes som farlige stoffer, anvendes der en række tilsætningsstoffer ved, for at gøre materialet mere modstandsdygtigt over for varme, ældning eller let antændelige. Også  længere hen i processen af plast er potentielt farlige stoffer konstant følgesvend - hvad enten under behandlingen eller genanvendelse. Ud over miljøbeskyttelse spiller især produkter til sikker håndtering og personlig beskyttelse af medarbejdere en vigtig rolle i denne industri.

Find med et par klik de passende produkter til dine behov!

table
info_blue info_green

Søger du en anden løsning?

pin_blue pin_green

Værksted / Vedligeholdelse

pin_blue pin_green

Forskning & udvikling

pin_blue pin_green

Afsluttende inspektion / Kvalitetskontrol

pin_blue pin_green

Udendørs lager

pin_blue pin_green

Produktion

pin_blue pin_green

Lakeringsteknologi


Som producent og udviklere forstår vi hvilke udfordringer virksomheder i maskinkonstruktion og plastindustrien bliver konfronteret med hver dag. Vi hjælper dig gerne med vores ekspertise inden for lovlig og effektiv gennemførelse af miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed i din virksomhed.

 

Felix Förster, Key Account Manager


Praksisrapporter

AVESCO AG Lagring og arbejde i et system 16 kvm areal 1 Brandsikringscontainer til lagring og farveblandings arbejde
SIEMENS Farveblandingsrum i brandsikringscontainer 90 minutter brandsikker 3 branddøre til afgrænsning af områder og logistik

Løsninger i praksis til maskin- og plastindustrien.

Mange spændende praktiske løsninger har vi allerede med succes gennemført for vores internationale kunder inden for maskinkonstruktion og plastforarbejdning. Lær mere om vores seneste projekter nu! I vores sektion "praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter fra områderne lagring af farlige medier, termoteknik, teknik- og sikkerhedsrum og luftteknik. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af skræddersyede løsninger og lærer, hvordan andre virksomheder bruger individuelle løsninger fra DENIOS.

Læs yderligere projektrapporter >>


Individuelle løsninger

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>