• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International know-how

Automobil

Brancheløsninger til bilindustrien

Bilindustrien er et af de vigtigste industrier i Tyskland, som regelmæssigt sætter nye trends. I dag er ansvaret for mennesker og miljø så præsent som nogensinde. Miljøbeskyttelse begynder ikke ved brændstofbesparelser og biler med lav emissioner. Allerede ved udviklingen og produktionen af køretøjer kan og skal der formuleres en klar vej for at sikre optimal arbejds-, sundheds-, og miljøbeskyttelse. DENIOS er en pålidelig partner ved din side, når det kommer til at nå disse mål.

Bilindustrien er mangfoldig: Installations-, service- og reparationsarbejde, hvor olier og frigivelsesmidler anvendes, er i bilindustrien på dagsordenen ligesom overfladebehandlinger som lakering, sprængning eller slibning. Farlige medier er også en del af hverdagens opgaver, hvor der skal overholdes arbejdssikkerhed. Også i området vedligeholdelse sørger DENIOS produkter, såsom produkter inden for rengøringsteknologi, for rene resultater og holdbart udstyr.

Find med et par klik de passende produkter til dine behov!

table
info_blue info_green

Søger du en anden løsning?

pin_blue pin_green

Udendørs lager

pin_blue pin_green

Værksted / Vedligeholdelse

pin_blue pin_green

Forskning & udvikling

pin_blue pin_green

Afsluttende inspektion / Kvalitetskontrol

pin_blue pin_green

Produktionslinje

pin_blue pin_green

Lakerings teknologi


Vi hos DENIOS rådgiver siden 15 år kunder fra bilindustrien. Derfor kender vi dine behov og tilbyder dig en omfattende produktportefølje, som opfylder disse optimal. 

Sven Bröderhausen, Key Account Manager


Praksisrapporter

KIA MOTORS Opbevaring af brændstof og bindemidler 7 Brandbeskyttelsesmodulcontainer 90 minutter brandsikkerhed
VEM MOTORS Walk-in lakerings- og opbevaringsrum 2 Semimobile teknik- / sikkerhedsrum 5 gange luftskifte i timen
KTM Farligt gods lager til opbevaring af lithium-ion-batterier 7 kvm areal 20 ° C holdes konstant indre temperatur hele året rundt

Mange spændende praktiske løsninger har vi allerede med succes gennemført for vores internationale kunder i bilindustrien. Lær nu mere om vores seneste projekter! I vores sektion "praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig, fra områderne lagring af farlige medier, termoteknik, teknik- og sikkerhedsrum og luftteknik. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af skræddersyede løsninger og lærer, hvordan andre virksomheder bruger individuelle løsninger fra DENIOS.


Læs yderligere projektrapporter >>


Individuelle løsninger

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>