Vi er DENIOS Danmark

Med mere end 30 års erfaring, er vi hos DENIOS den ubestridte markedsleder i arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. Vores produkter tager alle afsæt i vores fokus på sikkerhed på arbejde og beskyttelse af miljøet. Derfor opfylder vores produkter også som de eneste i Danmark en række standarder og normer i henhold til både tyske standarder og den danske lovgivning. 

 

DENIOS i hele verden

DENIOS har sin oprindelse i Tyskland og blev etableret som modsvar efter en større miljøkatastrofe i Schweiz. Vi så behovet allerede for mere end 30 år siden for bedre produkter og udstyr til beskyttelse af miljøet og naturen. Derfor vover vi også at påstå, at "naturen stoler på os". 

Selvom DENIOS startede i Tyskland, har vi sidenhed fået etableret os i hele Europa, USA, Canada og Kina. I Danmark åbnede vores danske afdeling i Fredericia tilbage i 2007. Vi er danske konsulenter, der varetager danske virksomheders interesser og behov for produkter inden for arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. 

 

DENIOS i Fredericia

Hvad kan DENIOS Danmark hjælpe dig med?

Hos DENIOS Danmark bruger vi vores omfattende viden til at opfylde alle de praktiske behov, som vores kunder har, så de i overensstemmelse med den danske lovgivning og de danske regler opfylder alle standarder, når det gælder opbevaring og lagring af farlige medier, kemikalier og olier. 

Vores danske ekspertise sikrer, at alle vores kunder får en hurtig service og et kvalitetsprodukt leveret til døren. Vores største prioritet er kundetilfredshed, og derfor sidder vores tekniske supportteam også klar til at besøge din virksomhed for at bestemme det korrekt standardprodukt - eller for at skræddersy en løsning, som opfylder alle dine behov. 

 

Standardprodukt eller skræddersyede løsning?

Der er ingen opgaver eller forespørgsler, som er for store eller små for os. Ligegyldigt hvad, så er vi hos DENIOS Danmark i stand til at producere standardløsninger, der kan tilpasses dine specikationer eller udarbejde skræddersyede løsninger, som ligeledes opfylder dine specifikke krav. 

Du er altid velkommen til at ringe og få uforpligtende råd og vejledning af vores tekniske salgs- og serviceteam. Du kan fange os på 76244080

Åbningstider på kontoret i Fredericia

 

Mandag - Torsdag: kl. 8:00 - 16:00

Fredag: kl. 8:00 - 15:00


Henrik Ohm

 

Henrik Ohm

Direktør

Tlf.nr.:          76 24 40 88
E-mail:     heO@denios.dk