Vi er DENIOS Danmark

Med mere end 30 års erfaring, er vi hos DENIOS den ubestridte markedsleder i arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. Vores produkter tager alle afsæt i vores fokus på sikkerhed på arbejde og beskyttelse af miljøet. Derfor opfylder vores produkter også som de eneste i Danmark en række standarder og normer i henhold til både tyske standarder og den danske lovgivning. 

 

DENIOS i hele verden

DENIOS har sin oprindelse i Tyskland og blev etableret som modsvar efter en større miljøkatastrofe i Schweiz. Vi så behovet allerede for mere end 30 år siden for bedre produkter og udstyr til beskyttelse af miljøet og naturen. Derfor vover vi også at påstå, at "naturen stoler på os". 

Selvom DENIOS startede i Tyskland, har vi sidenhed fået etableret os i hele Europa, USA, Canada og Kina. I Danmark åbnede vores danske afdeling i Fredericia tilbage i 2007. Vi er danske konsulenter, der varetager danske virksomheders interesser og behov for produkter inden for arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. 

 

DENIOS i Fredericia

Dit DENIOS Danmark team

Åbningstider på kontoret i Fredericia

 

Mandag - Torsdag: kl. 8:00 - 16:00

Fredag: kl. 8:00 - 15:00

René Skovgaard Frøslev

René Skovgaard Frøslev

Direktør

76 24 40 88

reF@denios.dk

Michael Pham

Michael Pham

Account Manager

76 24 40 82

mcP@denios.dk

Jens Munk

Jens Munk

Salgskonsulent

76 24 40 81

jeM@denios.dk

Diana Stein

Diana Stein

Salgskonsulent

76 24 40 86

daS@denios.dk

Camilla Strangholt Cramer

Camilla Strangholt Cramer

Marketing Manager

76 24 40 85

cmC@denios.dk

Marlies Senz

Marlies Senz

Bogholder og oversætter

76 24 40 84

maS@denios.dk

Cecilie Louise Troelsen

Cecilie Louise Troelsen

Marketingkoordinator

76 24 40 83

ceT@denios.dk


Hvad kan DENIOS Danmark hjælpe dig med?

Hos DENIOS Danmark bruger vi vores omfattende viden til at opfylde alle de praktiske behov, som vores kunder har, så de i overensstemmelse med den danske lovgivning og de danske regler opfylder alle standarder, når det gælder opbevaring og lagring af farlige medier, kemikalier og olier. 

Vores danske ekspertise sikrer, at alle vores kunder får en hurtig service og et kvalitetsprodukt leveret til døren. Vores største prioritet er kundetilfredshed, og derfor sidder vores tekniske supportteam også klar til at besøge din virksomhed for at bestemme det korrekt standardprodukt - eller for at skræddersy en løsning, som opfylder alle dine behov. 

 

Standardprodukt eller skræddersyede løsning?

Der er ingen opgaver eller forespørgsler, som er for store eller små for os. Ligegyldigt hvad, så er vi hos DENIOS Danmark i stand til at producere standardløsninger, der kan tilpasses dine specikationer eller udarbejde skræddersyede løsninger, som ligeledes opfylder dine specifikke krav. 

Du er altid velkommen til at ringe og få uforpligtende rådgivning og vejledning af vores tekniske salgs- og serviceteam. Du kan fange os på 76 24 40 80

Fuld beskyttet og på den sikre side