E-Procurement

Ekspert med E-procurement

Elektroniske indkøbssystemer er blevet den etablerede e-handelsstandard, der anvendes af mange store og mellemstore B2B-virksomheder. I processen importeres et digitalt og individuel leverandørkatalog til kundernes indkøbsafdeling, hvilket gør bestillingsprocessen nemmere og hurtigere.
DENIOS har leveret sine katalogformater til kunder fra hele verden i 15 år.

Den automatiserede digitale service sparer ikke kun papir og beskytter miljøet, men forenkler også indkøbsprocessen fra ordre til levering. Dette gør håndteringen af ordrer mere overskueligt, reducerer administrativ indsats og sparer procesomkostninger samt tid. Derudover køber medarbejderne kun de produkter, der tidligere er aftalt ved køb på faste vilkår, herunder specielle priser: dette muliggør til enhver tid budget- og produktkontrol af driftsudstyret og skaber gennemsigtighed i leverandøraftaler.


Sådan sparer du!

Ved køb af varer med en lille indkøbsværdi, så som spildbakker eller dunke, overstiger de interne omkostninger ofte værdien af selve varen. Med E-procurement kan du reducere disse omkostninger i indkøbsafdelingen.

Behovsanalyse
Behovsanalyse
Valg af leverandør
Valg af leverandør
Betalingsform
Betalingsform
Leveringsbetingelser
Leveringsbetingelser
Sikker indkøbsprocedure
Sikker indkøbsprocedure

Digital bestilling? – Med sikkerhed!

Hvis du bestiller gennem vores eksklusive katalog eller shop, bestiller du sikkerhed og kvalitet direkte ved producenten! Vores produkter opfylder gældende normer og lovgivning samt de højeste kvalitetsstandarder. En oversigt over vores mange certificeringer kan findes her. Som producent og udvikler gør vi vores bedste for at udstyre dig med de produkter, du har brug for i dit daglige arbejde med farlige medier.


Vores partnere


Dine fordele

  • Største sortiment inden for miljøbeskyttelse direkte fra producenten

  • Over 15 års erfaring med E-Business og mere end 50 Katalogen i forskellige formater

  • Mere end 10.000 artikler med billeder og informative beskrivelser

  • Individuelt tilpasset til dine behov

  • Standarder som BMEcat, eCl@ss, UNSPSC

  • OCI-Port / enkel integration af DENIOS Online shop i dit ERP-system


Du kan bestille kataloget på følgende sprog:

tysk
Svensk
engelsk
spansk
fransk
tjekkisk
polsk
dansk
italiensk
portugisisk
Hollandsk
Norsk
slovakisk
Finsk

Har du spørgsmål? – Så kontakt os!

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os ved DENIOS. Vores kompetente medarbejdere er klar med hjælp og rådgivning. Hvis du ønsker et besøg i din virksomhed, står vi også til rådighed.

Kontakt os på telefon: 7624 4080
-Eller via email: info@denios.dk