Beskyt miljøet mod lækage!

Beskæftigelse med, aggressive vand-forurenende og brandfarlige medier, kræver omfattende sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte vores miljø. Opsamlingskar fra DENIOS giver pålidelig beskyttelse til ethvert formål.

Spildbakke

For at sikre sikker opbevaring af olier og andre brandfarlige medier, fremstiller DENIOS et stort udvalg af opsamlingskar og spildbakker, fremstillet af malet galvaniseret stål. Volumen på DENIOS opsamlingskar spænder bredt og kan tilpasses kundens behov. En samlet kapacitet på op til 1000 liter sikrer DENIOS den nødvendige beskyttelse mod lækage. De aftagelige gitre giver fleksibilitet ved brug: placer en tromle direkte i sumpen, eller flere tromler på gitteret. I kombination med tromlens dispenserings-stativer kan 60 og 205 liters tromler opbevares vandret, hvilket giver let dispensering. Dette sikre mod eventuel lækage og sikre at vand og natur ikke tager skade af farlige medier.

Desuden tilbyder DENIOS et stort udvalg af spildbakker af stål eller plast, med eller uden integrerede gaffel lommer, med op til 1000 liter volumen. Mobile opsamlingskar til sikker intern transport er også tilgængelige i forskellige versioner og dimensioner. Dette giver sikker transport af vandforurenende væsker i smalle og mindre rum.

For mere information om sikker håndtering af farlige medier ring til vores eksperter på tlf.: 76 24 40 80 eller skriv en mail på info@denios.dk.

I over 30 år DENIOS har været den førende specialist til opbevaring af farlige medier, miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Opsamlingskar til opbevaring af farlige medier var kun begyndelsen. I dag tilbyder DENIOS mere end 10.000 produkter til lagring af farlige medier og operationel sikkerhed. Og er den førende på markedet - med mere end 800 medarbejdere og salg til 22 lande.