Brandsikre lagre

Fremtidens brandsikring allerede i dag. Brandiskringslagre fra DENIOS tilbyder sikker, og lovgivningsmæssig opbevaring af brandfarlige medier.

Brandsikre lagre

 

DENIOS har udviklet sine brandsikringslagre af serierne BMC (Walk-in) og FBM (Reollager) og givet dem en klassificering REI 120 samt ATEX godkendelse. De opfylder alle krav i henhold til EN 13501-1 og 2 og dermed er i overensstemmelse med relevante EU-direktiver og gældende standarder. Direktiver og standarder, der med tiden vil blive fuldt implementeret i dansk ret, hvorefter de gamle nationale betegnelser og standarder vil bortfalde. En DENIOS-løsning er altså ikke blot en sikring nu, men også en investering til fremtiden.

 

Variable systemer til variable behov
Systemerne er variable, adaptive og yder sikkerhed på det højeste niveau. Et eksempel er BMC X & M systemerne, der tilbyder individuelle løsninger på baggrund af kundens behov.

 

        BMC serien kan fås med helt op i 22 m² lagerplads

        1- eller 2-føjede døre med anti-paniklås (Testet i henhold til EN 1634-1-3)

        Dørene kan placeres efter ønske

        Dørholder med automatisk branddørlukningsanlæg

        Variabelt hyldesystem

        Udsugning                                                                                                                                         

        Varme/Køling

·         Opsamlingskar fremstillet i henhold til DIBt (Godkendelsesnr: Z-38.5-167)

 

Overstående er kun en brøkdel af hvad DENIOS kan tilbyde

 

Firmaprofil

Som en virksomhed der kan levere brandsikringslagre i hele Europa, er DENIOS klar over sit ansvar på dette krævende område. Som følge af den europæiske harmonisering af tekniske regler, love og forskrifter er der mange tilpasninger og reguleringer. Ved hjælp af deres internationale netværk, indhenter og bearbejder DENOIS den nyeste viden på brandsikre lagre. På dette grundlag har DENIOS opbygget et program af værdiskabende serviceydelser, som har til formål at hjælpe kunderne med at opnå et sikkerhedsniveau, som opfylder egne og myndighedernes krav. 

Yderligere information og rådgivning: Tlf.76 24 40 80 eller e-mail: info@denios.dk