DENSORB - I kamp mod spildte væsker

DENSORB bindemidler fra DENIOS yder et betydeligt bidrag til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Der kan vælges mellem 3 forskellige udførelser, afstemt til væsken der skal opsuges.

 

DENSORB

DENSORB bindemidler er en produktiv partner i kamp mod spildte væsker. Der kan vælges mellem 3 forskellige udførelser, afstemt til væsken der skal opsuges: Universal, Olie og Special. DENSORB Universal er alsidig anvendelig og opsuger vandige og olieholdige væsker. DENSORB Olie opsuger kun kulbrinte-baserede væsker som olie og benzin, men er vandafvisende. De er velegnede til at opsuge olie, der flyder på vand, fordi de stadigvæk er flydende når olien er opsuget. DENSORB Special anvendes til aggressive kemikalier og er velegnet til brug i laboratorier og kemisk industri. 

DENSORB bindefleece hverken drypper eller rives itu og er fnugfri, selvom de er mættede. De er fremstillet af et særligt finmasket materiale og absorberer til det sidste fiber. Bindefleece kan absorbere en oliemængde på op til 16 gange deres egen vægt, mens granulaternes optagelseskapacitet er meget ringere. Derved spares også omkostninger til bortskaffelse, fordi der bruges mindre materiale til den samme mængde olie.    

DENSORB findes som rulle eller måtte. På hjemmeside fås der et gratis DENSORB sæt - den bedste mulighed til at overbevise sig selv om fordelene. Her findes også det komplette DENSORB sortiment, som omfatter ruller, måtter, slanger, oliebarrierer og nødhjælpssæt.    

DENIOS - 25 års komplet program inden for miljøbeskyttelse og personligt sikkerhedsudstyr. Opsamlingskarret til farlige medier var begyndelsen. I dag tilbyder DENIOS over 10.000 produkter til miljøbeskyttelse og sikkerhed. Som markedsførende virksomhed i dette område har DENIOS over 550 ansatte i 14 lande verden over.

Både som udvikler, producent og leverandør af produkter til miljøbeskyttelse, lagring af farlige medier, bortskaffelse, rengøring, produktion eller arbejdssikkerhed - DENIOS har styr på alle temaer. Professionel rådgivning, gode kendskaber til lovgivningen og Engineering kompetence i mange år, er for DENIOS de tre søjler til produkter af høj kvalitet for global miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.