Få lynhurtigt en skyller, der redder lemmer

Derfor er det vigtigt ninja-stærkt at kunne komme under vandet

 

Nødbruser

Forbrændinger, ætsninger og varige mén: Arbejde med farlige medier kan føre mange ubehalige oplevelser med sig. Men skulle uheldet være ude, er det drømmen med en våd og effektiv skyller. Med en nødbruser kan du 100-meter-løb-hurtigt få ledet det farlige medie væk fra kroppen, før det planter varige mén.

 

Skal kroppen have en tur?

Får du mediet på skinnet, er det med at komme under vandet. Og så har du ikke tid til at udpege den nærmeste håndvask. Men så er det godt, at du kan plante en nødbruser til at have ved poten. Med DENIOS nødbrusere kan du hakke alle krav til EN 15154 af, og så sørger en integreret regulator for, at du bliver tilpas våd med en volumen og flow, der leder mediet væk stærkere end en badebold i strømmen. Alt det kan du lukke op for med et enkelt træk i håndtaget.

 

Eller hvad med lidt guf til øjnene?

Skal du jage mediet ud af øjnene, kan du få en nødbruser til hver ende – altså øjne og krop i én. Ellers kan du med fordel ty til flasken… øjenskylleflasken, selvfølgelig. Med sådan en krabat på 500 ml har du nok til 4 våde minutter. Flaskens skåle tager kampen op mod dine lukkende øjenlåg og sørger for, at strålen sidder lige i øjet. Bogstaveligt talt. Og ellers kan du få en øjenbruser med vandforsyning, så du aldrig løber tør for de dyrebare dråber.

 

Skal I have våd førstehjælp på din arbejdsplads?

Så kan en nødbruser klare trykket. Og ved du ikke helt, hvilken der passer bedst til dine arbejdsforhold, så sidder vores eksperter klar til at udøve førstehjælp. Giv dem et kald på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.