Hvad er farligere end din svigermor?

Vi har svaret, nemlig lithiumbatterier. Så opbevar dine lithiumbatterier sikkert.

Brandsikre skabe til lithiumbatterier

Der kan selvfølgelig være mange ting og mennesker, som er farligere end din svigermor, og lithiumbatterier er uden undtagelse. Faktisk, så påstår vi, at lithiumbatterier både er farligere og mere brændende end din svigermor. Vi kan måske ikke hjælpe dig med din svigermor, men med vores brandsikre skabe kan vi sikre din virksomhed mod selvantændende lithiumbatterier og spare dig millioner af kroner.

Lithiumbatterier i dit værktøj

Lithiumbatterier er efterhånden ligeså uundgåelige som din svigermor, idet de anvendes som energikilde til eksempelvis telefoner, plæneklippere, elcykler, elløbehjul og til jeres værktøj på arbejdspladsen. I en produktionsvirksomhed er det ikke usandsynligt, at du har transportabelt værktøj liggende i firmabilen. 

Jo flere lithiumbatterier der er i omløb, jo flere brandulykker sker der. Det hænger uomtvistligt sammen – ligesom din kone og svigermor. 

Brandsikre skabe er løsningen

Lithiumbatterier kan desværre selvantænde. Det er sket før, og det vil helt sikkert ske igen. Det er ligeså sikkert som præstens ’amen’ i kirken. Hvis de ligger frit fremme i din virksomhed, kan du risikere at miste langt mere end bare batteriet. Du kan miste rub og stub, og alle dine samarbejdspartnere forsvinder som dug fra solen. Det er tab for millioner kroner, og hvem hader ikke at miste penge? 

Hos DENIOS har vi løsningen til dig, som fokuserer på at sikre din virksomhed. Løsningen hedder brandsikre skabe, som beskytter din virksomhed indefra mod brændende og selvantændende lithiumbatterier. Du kan desværre ikke komme din svigermor i et brandsikkert skab, men med et brandsikkert skab fra DENIOS er du sikret imod ekstra nag fra både din kone og svigermor. 

Spar penge i den korte og lange bane med et brandsikkert skab

Med et brandsikkert skab fra DENIOS får du et skab, der kvæler ilden uden dikkedarer. Faktisk får du hele 90 minutters brandsikring indeni skabet samt en brandfri sikkerhedsafstand på hele 20 meter udenfor skabet. På 90 minutter vil ilden til længere være blevet kvalt, og du kan ikke våge op til en bred svingning og udøve virksomhed efter. 

Et brandsikkert skab fra DENIOS sikrer din virksomhed 

Med et brandsikkert skab for at spise intakte litiumbatterier, som selvfølgelig kan lades på, mens de er bag låse og slå, kan kun ses som en gunstig investering for din virksomhed. Så køb dit brandsikre skab i dag og luk munden på din svigermor for en stund.