Hvor kan dine farlige væsker løbe hen?

I kloakken? Under maskinen? Hen til dine medarbejdere?

 

Opsamlingskar

Hvis dine beholdere får svært ved at holde på dine løbske væsker, kan det både blive en farlig og frygtelig dyr situation for din virksomhed. Men det kan et opsamlingskar heldigvis sætte en stopper for. Ja, hvis bare du har væskerne, så skal der faktisk en balje til. Bare spørg loven.

 

Okay, okay, loven siger det, men hvorfor skal jeg have et opsamlingskar?

Forstil dig, at du fredfyldt nyder din frisksmurte leverpostegsmad i pausen. Men pludselig får et pres på din dunk med syre indholdet til at strømme ud, som var det penge på din kones shoppingtur. Og før du ved af det, sopper din maskine i pølen. Din makker tager en for holdet og fisker kluden frem, men får stukket lappen i væsken og må afsti-afsted. Så venter der bare en regning for oprydningen.

Her kunne et opsamlingskar have lukket munden på lækagen, inden den fik fat på dine knaster og kammerater. Få et i ordentlig kvalitet, som kan holde på væsken – se hvordan vi tester og sikre kvaliteten af vores i videoen nederst/ude i siden.

 

Men hvilket holder bedst på dine slatter?

Når det kommer til materialet på et opsamlingskar, kan du vælge mellem PErustfrit stål eller stål. Når du skal udpege din virksomheds redning, så find din helt i vores lynguide til det rette opsamlingskar. Stadig i tvivl? Så kan du finde en bestandighedsliste i vores online katalog.

 

Skal du have hjælp til at holde på væskerne?

Så kan du finde Europas største sortiment af opsamlingskar ved DENIOS. Og står du tilbage med et hav af spørgsmål eller bare et enkelt, så kontakt vores eksperter på 76 24 40 80 eller info@denios.dk. Så kan du bare lade spørgsmålene rende.