Nye syreskabe af 100% PE

Til sikker og forskriftsmæssig lagring af vandforurenende og aggressive væsker.

PolyStore

Syrebase skabe bruges til opbevaring af olie, syrer og baser. Skabene til smådunke har en høj modstandsdygtighed fordi de er fremstillet af miljøvenlig polyethylen.

Skabets bund, har samme funktionalitet som et opsamlingskar i polyethylen, dermed sikre I jer en sikker opsamlings af Jeres medier.
Dørene er udstyret med indvendige lommer til evt. datablade og arbejdshandsker.

Miljøskabene PolyStore er velegnede til brug på værksteder og laboratorier. Garanteret sikker opbevaring af vandforurenende og aggressive væsker i henhold til loven. Miljøskabene PolyStore fås i målene 1100 til 1900 mm i højden og 600 til 1200 mm i bredden

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk