Profil- og kantbeskyttere

Beskyttelse til stærk trafikerede lagre eller produktionsområder hvor der færdes mange medarbejdere - rundt om maskiner, eller andre stålkonstruktioner, kan markeringer være helt essentielt til at højne arbejdssikkerheden.

Profil- og kantbeskyttelse

Undgå beskadigelser på vægge, stolper eller hjørner og minimer risiko for at dine medarbejdere kommer til skade.
DENIOS har et stort sortiment til beskyttelse af kanter, profiler, hjørner og stolper samt beskyttelsespude, områdebeskyttelse og reolbeskyttelsessystemer. Profil- og kantbeskyttere øger arbejdssikkerheden. Advarselsfarven er gør farezoner godt synlige og forhindrer støduheld.

-          UV bestandig, slidfast signalfarve af (gul/sort)

-          Fremstillet af meget fleksibelt og langtidsholdbart polyeruthan-skum

-          Temperaturbestandig fra -40 °C op til 90 °C

-          Montage er også muligt på vinkler og kanter

-          Fås både I selvklæbende og magnetisk udførelse.

-          Brandklasse UL 94
 

Alle beskyttelsessystemer er velegnede til stærk frekventerede lager- og produktionsområder, har en nem og hurtig montage.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af beskyttelseselementer og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk