Reoler er velegnet til smådunke

Miljøbeskyttelse er et område, som for alle virksomheder bliver et større og større fokusområde. Med det sagt, har der været en stigende interesse for produkter som er velegnet til beskyttelse af miljøet.

Reoler til smådunke

DENIOS, sælger reoler med opsamlingskar i bunden, som mulighed for tilkøb er blandt andet tromleholder og kandeholder, begge kan være essentielle til at optimere ens arbejdsproces i virksomheden.

Reolen bliver fremstillet i højkvalitets stål som derefter er blevet galvaniseret,  frihøjde på 25 mm ved opsamlingskarret, bidrager dette til den helt optimale korrosionsbeskyttelse.
Selve reolen, fungere som et stablesæt som dermed giver jer mulighed for at kombinere reolerne.
Derudover er der gaffellommer til optimal håndtering af reolen med truck eller lignede, på trods af der er dunke eller små tromler på. Reolen byder på sikker aftapning over opsamlingskarret, dermed undgås spild.

DENIOS har fået reolerne godkendt af prøveinstituttet TÜV, som derved sikre at reolen er fremstillet I højkvalitet.

Produkt informationer:

Opsamlingskar materiale: Stål
Indvendig fagbredde: (mm) 1235 mm
Antal lagerniveau: 2
Version: Grundfelt
Udvendig mål (B x D x H): 1370 x 1240 x 1540 (mm)
Bæreevne (Kg/hylde): 680 kg
Opsamlingsvolumen: 205 liter

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk