Tromleløfter Servo FL - den alsidige tromleløfter i produktion og drift

DENIOS leverer kvalitets løsninger til din virksomhed, Med mere end 30 års erfaring, inden for området opbevaring af farlige medier, er DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Tromleløfter fra DENIOS

Tromleløftere type Servo FL er ideelle til næsten alle operationelle krav til løft og transport af tromler.

Der findes to slags understel: et smalt og et bredt.
Det smalle understel giver mulighed for at køre under europaller eller diverse DENIOS opsamlingskar. Det brede understel giver mulighed for at køre ind over en europaller. På den måde er det muligt at få fat i en tromle der står bagerst på pallen.

Gribemekanismerne fås til 60- og 200 liters tromler og kan kombineres med understellet så de passer netop til dit behov.

Servo FL er udstyret med en praktisk fodpumpe til ergonomisk løft af tromlen, og 2 drejelige og 2 faste hjul (med bremse). Bæreevnen er 300 kg.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk