Naturen udvikler den bedste beskyttelse - vi udvikler den næstbedste.

Naturen udvikler den bedste beskyttelse - vi udvikler den næstbedste.Vores mission

Naturen er mere end vores fælles levested. Kun dem der effektivt beskytter og bevarer den for fremtidige generationer, sikre miljømæssig bæredygtighed. Alle kan gøre en forskel i det daglige arbejde. Den daglige håndtering af farlige materialer og medier betyder ansvar over for det naturlige miljø og egne medarbejdere.

Emnet beskyttelse har i denne sammenhæng stor betydning. Et træ overlever flere generationer af mennesker. Dets rødder vokser langt nede i jorden. Barken beskytter træet mod bakterier og absorberer stød. Naturen beskytter følsomme ting effektiv. Med produkter fra DENIOS beskytter du, som vores kunde, vigtige driftsmidler og folk, som du har ansvaret for. DENIOS er overbevist om, at vi alle kan yde et vigtigt bidrag til effektiv miljøbeskyttelse - med gennemtænkte produkter til enhver anvendelse og en partner med international knowhow.Kvalitet er i vores natur

Kun produkter, der er blandt de bedste på internationalt niveau, er i stand til at sikre miljømæssig bæredygtighed. Vi ved dette, fordi vi fremstiller disse produkter. Allerede i planlægningsfasen, sørger vi for, at alle krav er opfyldt, og at vores løsninger samtidig er højeffektive og økonomiske. Selv i vores produktionsprocesser er beskyttelsen af naturressourcer i fokus. Fællesskab skaber innovationer. Det er vi overbevist om og vores produkter beviser det hver dag i praksis. 20 datterselskaber og 7 produktionssteder i Europa, Amerika og Kina er grundlaget for vores samfund. Samspillet mellem forskellige fagfolk fra forskellige områder og kulturer er drivkraften bag vores nye produktideer. Partnerskab er et vigtigt element i samspil med vores kunder.

Unternehmensgründer und Vorstandsvorsitzender Helmut Dennig
Container til lagring af farlige medier fremstilles i DENIOS egen produktion
Faglærte konstruerer DENIOS produkter
DENIOS produktionhallen i Bad Oeynhausen
Container-produktionshal i Bad Oeynhausen