DENSORB® Advanced Capillarity Technology

Du kender det: Du dypper et glasrør i et glas med vand og ser væsken stige til tops mellem rørets vægge – direkte imod tyngdekraften. Når en absorbent absorberer en væske og binder den til sig, er det nøjagtigt det samme, der sker. Det er kapillærkraften. Den beskriver samspillet mellem kohæsions- og adhæsionskræfter. Med andre ord: Vekselvirkningen mellem overfladespænding (molekylære tiltrækningskræfter inde i væsken) og grænsefladespænding (molekylære tiltrækningskræfter mellem væsken og den faste overflade).

Tre aspekter var i fokus, da DENSORB® absorbenterne blev udviklet: Høj absorberingsevne, høj drypsikkerhed og en høj modstandsdygtighed, der sikrer holdbarheden. Men så kom udfordringen: At forene alle kvaliteterne med modstanden fra de fysiske principper. Resultatet: En avanceret kapillaritetsteknologi.


3 ingredienser til det bedste resultat

Uanset om det er til forebyggelse eller nødstilfælde; de stærkt absorberende DENSORB® absorbenter absorberer spildt væske sikkert og effektivt. Takket være den avancerede kapillaritetsteknologi imponerer de med deres høje absorberingsevne, drypsikkerhed og holdbarhed. Det er absorbenter af højeste kvalitet til beskyttelse af dine medarbejdere og miljøet.

Høj absorberingsevne

Høj absorberingsevne

DENSORB® absorbenter kan optage så stor en mængde olie, at det svarer til 16 gange dens egen vægt – og endda synligt hurtigere end konventionelle produkter. Årsagen gemmer sig i den avancerede kapillaritetsteknologi, der, takket være sin finporede fiberstruktur, skaber en fremragende kapillarvirkning. Den sikrer, at den absorberede væske fordeles jævnt og hurtigt i absorbenten. På den måde udnyttes absorbenternes absorberingskapacitet optimalt.

Din fordel: Når kapaciteten anvendes optimalt, reduceres materialeforbruget og hermed omkostningerne for bortskaffelsen.

Høj drypsikkerhed

Høj drypsikkerhed

Den avancerede kapillaritetsteknologi sikrer dig det højeste niveau på renlighedsskalaen, når du anvender DENSORB® absorbenter. Den stærke adhæsion mellem fiberoverfladen og den absorberede væske forhindrer, at væsken flyder ud igen. Det betyder, at absorbenten ikke drypper – selv hvis fleecet er mættet. På den måde undgår du sekundære lækager.

Din fordel: Kompromisløs renlighed og ingen sekundære lækager - eller de sundhedsskadelige konsekvenser, der følger med dem.

Høj holdbarhed

Høj holdbarhed

DENSORB® absorbenten med den avancerede kapillaritetsteknologi imponerer med sin høje modstandsdygtighed – selv når den er mættet. Afhængigt af produktet kan det sågar modstå langvarigt brug. De har et ekstra beskyttelseslag lavet af robust fleece, som øger holdbarheden. Det gør, at de kan bruges som fast belægning på arbejdsbænke eller som gulve.

Din fordel: Den lange levetid sikrer et økonomisk og bæredygtigt materialeforbrug. 


Advanced Capillarity Technology: Se hvordan på video


Test det selv!