Aktiv og passiv lagring af antændelige væsker


Infraserv Höchst

Infraserv Höchst

Infraserv Höchst: Firmaet Höchst blev startet op som lille virksomhed i 1863, men har hurtigt udviklet sig til en af Tysklands største kemivirksomheder. Industriparken Höchst, som er beliggende i udkanten af den tyske by Frankfurt, tilbyder mere en 90 virksomheder i den kemiske og pharmaceutiske industri en attraktiv beliggenhed - fra store internationale virksomheder til innovative serviceudbydere. Höchst er en af de største arbejdsgivere i området.

Realisering af et system til aktiv og passiv lagring af antændelige væsker med DIB godkendelse.

Løsning:
DENIOS har konstrueret et komplet system, bestående af fire walk-in brandsikringscontainere af typen BMC. BMC'er er velegnede til aktiv op passiv lagring af antændelige væsker. Alle indvendige EI 90 brandsektioner er udstyret til Ex-zone 1 hhv. Ex-zone 2.

To af brandsektionerne bruges til passiv lagring. Sektionerne er Ex-sikrede og en opvarmning sørger for, at temperaturen ikke falder under +10°C hele året rundt.

De to andre brandsektioner bruges til aktiv lagring. Disse sektioner er ligeledes Ex-sikrede. Et klimaanlæg sørger for et konstant temperaturniveau mellem +10°C og +25°C. Det indvendig udstyr er tilpasset efter behov med f.eks. reoler, arbejdsborde og Ex-sikrede udsugninger.

Alle fire EI 90 døre har et dørholderanlæg, godkendt af DIBt Berlin. Udenfor er der blevet installeret bevægelsesdetektorer til belysningen. Et tag som dækker hele systemet beskytter mod nedbør.

Resultat:
Höchst har fået et lager til farlige medier tilpasset netop deres behov. Den modulære konstruktion af DENIOS' brandsikringscontainere har sikret korte leveringstider og høj økonomi.