Opbevaring af brændbare væsker

Ved trange pladsforhold - reollager til farlige medier

Opbevaring af brændbare væsker

Opgave:
Et firma har brug for yderligere lagerkapacitet til farver som indeholder opløsningsmidler. For ikke at forstyrre produktionsprocessen, skal det nye lager være tæt på og hurtigt tilgængeligt. Der skal være mulighed for at flytte lageret og mulighed at at variere indvendigt udstyr. Ud over det, skal alle love og bekendtgørelser til opbevaring af brandbare væsker overholdes.

Løsning:
DENIOS foreslår en EI 90 brandsikringscontainer af stål med dobbeltlåger. Containeren har en brandmodstandsdygtighed på 90 minutter indefra og udefra, samtidig er den udstyret med EI 90 døre. Reolsystemer med justerbare niveauer muliggør fleksibel brug og opbevaring af både IBC'er, tromler og smådunke. Opvarmning og ventilation i Ex-sikret udførelse sørger for frostfri opbevaring af farver og sikrer den påkrævede luftudskiftning. Lovgivningen overholdes vha. opsamlingskar. Udover det er containeren udstyret med krankroge, så den kan flyttes ved behov.

Resultat:
DENIOS' løsning tager højde for firmaets problemstilling og opfylder alle lovmæssige krav. I tilfælde af senere ekspansion, kan containeren flyttes uden problemer.