Opbevaring af brændstoffer og bindemidler

KIA Motors

KIA Motors

Udfordring og opgave:
KIA Motors havde behov for at opbevare store mængder brændstof og bindemidler forskellige steder i deres produktion i Zilina, Slovakiet. Alle lovmæssige krav skulle opfyldes. Lagrene skulle udføres med brand- og eksplosionsbeskyttelse. Kundens yderligere krav var fleksibilitet, mobilitet og pladsbesparende opbevaring. Ud over det skulle udførelsen være silikonefri, for at undgå skader på lak.

Løsning:
DENIOS leverede 7 brandsikre containere med en brandmodstandsdygtighed på 90 minutter indefra og udefra. Containernes længde på 6 meter og dørenes højde på 3 meter muliggør en nem forsyning af tromler og IBCer. Yderligere fulgte ventilationsanlæg, Ex-beskyttelse, specielle afspærringer og brandsensorer med ved leveringen.

Resultat og fordele:
DENIOS’ brandbeskyttelsescontainere sørger for en sikker og forskriftsmæssig opbevaring på de forskellige steder. Det giver hurtig adgang til materialet og sparer dermed tid og omkostninger. Mobiliteten af containerne sørger for fleksible anvendelsesmuligheder, især når produktionen skal reorganiseres.