Tre varmekamre til opstilling indendørs

Tre varmekamre til opstilling indendørs, som pga. en lille port blev leveret delt og monteret på selve stedet.

Dr. Ing. Max Schlötter GmbH & Co. KG

Dr. Ing. Max Schlötter GmbH & Co. KG

Firmaet Dr. Ing. Max Schlötter GmbH & Co. KG i Tyskland er ekspert i udvikling og produktion af kemiske produkter samt konstruktion af anlæg til galvanisk overfladebehandling og lignende processer.

Opgave:

Kunden havde brug for 3 varmekamre i nærheden af produktionen for at undgå intern transport. Den største udfordring i dette projekt var at transportere de tre varmekamre med en størrelse op til ni meters længde og fire meters højde gennem den lille port til opstillingsstedet.

Løsning:

DENIOS har leveret tre varmekamre af typen WK 614-2, WK 714-2 og WK 814-2 med to lagerniveauer som individuel løsning. Alle tre varmekamre opvarmes med vand. Opvarmningen af varmekammeret WK 614-2 understøttes med el pga. kort forløbstemperatur.

Alle tre varmekamre er konstrueret til indendørs opstilling. Pga. den lille port, blev varmekamrene leveret adskilt, hvorefter de blev samlet og monteret på selve stedet.

Resultat:

Varmekamrene blev på selve stedet monteret på ingen tid og systemet kunne hurtigt tages i brug. Dette eksempel viser, hvor vigtigt erfaring og godkendte systemer er, når det drejer sig om planlægning og realisering af systemer til farlige medier. Der skal tages hensyn til mange krav, regler og retningslinjer. En kompetent partner, som kan tilbyde en bred vifte af løsninger, er vigtig for at spare tid, arbejde og omkostninger.