Indbrudssikring

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der arbejder med farlige materialer, er ikke kun ansvarlige for sikker opbevaring og håndtering af medierne, men også for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Men med passende adgangsbegrænsninger på plads sikrer du ikke kun, at fx tyveri og hærværk bliver gjort mere besværligt. Du undgår også, at medarbejdere, som ikke har modtaget den nødvendige træning, får adgang til farlige medier eller arbejdsområder.


Hvilke tekniske beskyttelsesforanstaltninger er mulige?

Ved DENIOS tilbyder vi en række af løsninger til at kontrollere adgangen til opbevarings- og arbejdsområder – fx tekniske containerløsninger.

Tekniske containerløsninger:
Med et hav af udstyrsmuligheder for øget sikkerhed

Vores tekniske containere er som standard udstyret med indbrudssikring, der lever op til modstandsklassen RC iht. DIN EN 1630. Derudover kan du vælge mellem en lang række mulige overvågningsteknologier med komponenter til at gøre dit system endnu mere sikkert. Det inkluderer:

  • Indbrudsdetekteringssystemer
  • Videoovervågning
  • Adgangskonrol (mekanisk låsesystem og adgangssystem via fx fingeraftryk)

Vigtigt: Når du opbevarer brandbare medier, skal der tages stilling til eksplosionsbeskyttelse.

Har du brug for personlig rådgivning? Kontakt os! Vores team hjælper dig med glæde. 

Forespørg konsultation


Den europæiske serie af standarder DIN EN 1627 ff. "Indbrudssikring" beskriver en klassificering af farlige områder samt de tekniske krav til et system. Det er et resultat af de individuelle testprocedurer i de efterfølgende standarder (EN 1628 til EN 1630). De forskellige testmetoder er beskrevet som følger:

EN 1628: Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved statisk belastning. Ved at anvende statiske belastninger genereres der kompressionskræfter, og dermed testes de basiske styrker.

EN 1629: Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved dynamisk belastning. Her bliver en tyvs belastninger simuleret analogt svarende til spark eller træk.

EN 1630: Angiver en prøvningsmetode til bestemmelse af modstandsevnen ved manuelt indbrudsforsøg, som bliver simuleret under laboratorieforhold.

 

Modstandsklasse Modstandstid Maksimal teksttid Forbrydertype og adfærd
RC 1 N Basal beskyttelse mod indbrud, hvor der anvendes fysisk vold (primært vandalisme)
RC 2 N 3 min. 15 min. Den almindelige indbrudstyv, som bruger simple værktøjer som skruetrækkere, tænger og kiler (standard vinduesglas)
RC 2 3 min. 15 min. Den almindelige indbrudstyv, som bruger simple værktøjer som skruetrækkere, tænger og kiler (fra denne klasse kræves der sikkerhedsglas iht. EN 356)
RC 3 5 min. 20 min. Den erfarne tyv, som bruger to skruetrækkere og koben
RC 4 10 min. 30 min. Den erfarne tyv, som bruger sav og slagværktøj som fx økse, hammer og stemmejern samt batteridrevet værktøj
RC 5 15 min. 40 min. Den erfarne tyv, som bruger højt ydende el-værktøj som fx boremaskine, bajonetsav og vinkelsliber (skive på maks. 125 mm). Glasset skal kunne holde til direkte angreb under testen
RC 6 20 min. 50 min. Den erfarne tyv, som bruger mere højt ydende el-værktøj som fx boremaskine, bajonetsav og vinkelsliber (skive på maks. 250 mm)

 

 

Hvis du ikke har brug for en stor container, har vi også opbevaringsløsninger med en lavere kapacitet til farlige medier. Vores udvalg byder på miljøskabe, brandsikre kemikalieskabe, depoter til farlige medier og skabe til gasflasker med låsesystemer som standardløsning. I vores webshop kan du også finde elektriske dørlåse til eftermontering samt nøglebokse til sikker opbevaring af nøgler.