Tre trin for valg af absorbenter

3 trin: Sådan vælger du de rette absorbenter

Uanset om det er spild fra maskiner i det daglige arbejde, eller om det er akut pleje i tilfælde af lækager, så hjælper absorbenter / bindemidler dig med at undgå uberegnelige risici og de dermed forbundne omkostninger. 

DENSORB absorbenter fås til forskellige anvendelser og i mange praktiske designs. For at du hurtigt kan finde frem til det rigtige produkt, som du har behov for, har vi her samlet vigtige oplysninger, der kan gøre beslutningsprocessen det nemmere.  

 

 


 

1  Hvilke bindemidler skal du bruge til hvilke væsker?

Du skal først vælge det passende bindemiddel / de passende absorbenter, der passer til den væske, som skal opsamles og absorberes. DENIOS' DENSORB absorbenter fås i tre versioner. 

Er du i tvivl om, hvilke DENSORB absorbenter der passer til de medier, du arbejder med? Vi har testet kompatibiliteten af vores bindemidler / absorbenter med forskellige kemikalier. Du kan finde en detaljeret liste her: 


 

2  Hvornår er der brug for absorbenter?

Som en absorberende pude til laboratorie-, reparations- eller vedligeholdelsesarbejde

Som en absorberende pude til laboratorie-, reparations- eller vedligeholdelsesarbejde

Til hurtig og ukompliceret rengøring af værktøjer eller enheder

Til hurtig og ukompliceret rengøring af værktøjer eller enheder

Til permanent anvendelse, f.eks. som et tæppe til gangbroer

Til permanent anvendelse, f.eks. som et tæppe til gangbroer

Til absorbering af lækkende væsker og oprensning af lækager

Til absorbering af lækkende væsker og oprensning af lækager

Ruller og måtter er oplagte til daglig brug

DENSORB-måtter er ægte allroundere. De muliggør behovsbaseret og økonomisk brug i daglig drift og er også perfekte til langvarig brug.

I tilfælde af lækage er DENSORB-måtter egnede til at absorbere lækkende væsker. Har du normalt brug for større mængder ikke-vævet stof (for eksempel til at dække gulvet), eller resulterer dit daglige behov i et højt forbrug? Så vil DENSORB-ruller være det rigtige valg for dig. Takket være den praktiske perforering kan du præcist opdele de krævede mængder måtter og ruller og kun bruge så meget materiale, som det absolut er nødvendigt.

Værktøjer afprøvet i praksis til specielle anvendelser: slanger og puder

DENSORB-slanger er uundværlige for at bekæmpe lækager. De har en høj absorptionskapacitet og er lette at forme.

DENSORB-puder er ideelt egnet til pålideligt at absorbere lækkende væsker eller dryp på vanskeligt tilgængelige steder. DENSORB-puder er også optimale ved kontinuerlig brug som for eksempel ved påfyldning.

Til at opdage lækagen hurtigt anbefaler vi vores innovative advarselssystem mod lækager, nemlig vores lækagedetektor SpillGuard®. Brug SpillGuard® som en ekstra beskyttelsesforanstaltning sammen med absorbenter. SpillGuard® kan let tages i brug og afgiver en audiovisuel alarm i mindst 24 timer, hvis den detekterer lækager.

[Translate to da_DK:] Praxisbewährte Tools für spezielle Anwendungen

 

3  Hvor meget skal bindemidlet kunne modstå?

Jo højere holdbarhed, desto stærkere og længere kan produktet bruges. Afhængig af måden, hvorpå det bliver brugt og til hvad, skal du overveje, om du har brug for en ekstrem stærk holdbarhed, eller om de absorbenter med en tyndere tykkelse er tilstrækkelige.

DENSORB ruller og måtter fås i fire forskellige typer:

 

 

DENSORB ECONOMY SINGLE

DENSORB måtter og ruller i economy single er absorberende bindemidler uden yderligere forstærkning for for- eller bagside. Ved at de er åbne på begge sider sikrer en hurtig absorbering af lækkede væsker.

De er velegnede til rengøring på kort sigt af mindre lækager. 

 

 

DENSORB ECONOMY DOUBLE

DENSORB måtter og ruller i economy double har en ekstra glat fnugfri overflade på den ene side af det absorberende materiale. Det ekstra lag på oversiden sørger for høj slidstyrke, hvilket sikrer høj holdbarhed og effektivitet. Economy double er ideel til næsten alle anvendelser, for eksempel som slidstærkt gulvbelægning, til langtidsbrug eller til rengøringsarbejde.  

 

 

DENSORB ECONOMY TRIPLE

DENSORB ruller og måtter i economy triple er velegnet til krævende situationer. Economy triple er derfor ideel til anvendelse i produktionen, i laboratoriet og andre snavsfølsomme områder. 

Economy triple har beskyttelseslag på både forside og bagside, der består af glatte og fnugfrie overflader, det giver en høj slidstyrke, som gør det muligt at gå og køre på rullerne/måtterne. 

 

 

DENSORB PREMIUM TRIPLE

DENSORB Premium triple ruller og måtter opfylder de højeste krav til renhed og holdbarhed. Den glatte og fnugfrie overflade på både forside og bagside gør Premium triple velegnet til sensible overflader. Beskyttelseslagene med den høje slidstyrke muliggør også, at du kan gå eller køre på måtterne/rullerne.

 

 


Holdbarheden og absorptionsniveauet af vores DENSORB produkter afhænger også af selve tykkelsen på absorbenterne. DENSORB ruller og måtter fås i to materialetykkelser. På denne måde kan du bruge lige netop den tykkelse, der passer til den enkelte situation. 

 

 

DENSORB light

LIGHT = Enkel materialetykkelse

Meget fleksibel og ideel til at absorbere små mængder væsker til reparationer, mindre lækager eller til daglig produktion. 

 

 

DENSORB heavy

HEAVY = Dobbelt materialetykkelse

Dobbelt materialetykkelse med den højeste absorptionskapacitet. Den høje trækstyrke muliggør langvarig anvendelse og / eller absorbering af større mængder væske, for eksempel ved større lækager.