[Translate to da_DK:] Große Gebinde

Depoter til tromler og IBC palletanke

Opbevaring af farlige medier - olier og kemikalier - er altid en særlig udfordring for virksomheder. Især hvis de mængder, de skal opbevare, kun er i 200 liters tromler eller 1.000 liter IBC palletanke. Hvis det er tilfældet, så er et skab til kemikalier og olier ikke længere tilstrækkelig. På den anden side vil en containerløsning eller walk-in lager muligvis være en for dyr og stor investering.

Derfor har vi hos DENIOS udviklet en økonomisk løsning, som er en mellemløsning til sikkerhedsskabe og containere. På den måde kan du opbevare små mængder af store enheder - herunder tromler og IBC palletanke - sikkert og lovligt. Vores løsning kalder vi depoter til farlige medier. 


Sikker opbevaring - Både indendørs og udendørs

Der er et stort antal forskrifter, som alle skal overholdes i henhold til sikker og lovlig opbevaring af farlige medier såsom olier og kemikalier. Ligeledes er der et stort antal af forskrifter, som skal overholdes, når virksomheder udvikler og producerer lagerløsninger, der skal bruges til opbevaring af farlige medier.

Disse forskrifter har direkte indflydelse på produktets funktioner, for eksempel det integrerede opsamlingskar. I tilfælde af lækage skal opsamlingskarret være i stand til at indeholde mindst 10% af den samlede mængde, dog altid 100% af den største lagrede beholder. 

DENIOS har udviklet depoter til sikker opbevaring af tromler og IBC palletanke med olier og kemikalier. Vores depoter har integrede opsamlingskar, som sikrer den foreskrevne opsamlingsvolumen. 

Hos DENIOS har vi fokus på både at designe og udvikle produkter, der opfylder alle lovkrav og skabe produkter med høj brugervenlighed. Derfor har vi også udviklet depoter, hvor det er muligt at have stående og liggende opbevaring af 60 liters tromler. På den måde kan der tappes direkte fra tromlens placering i depotet. 

Vi har også depoter med en behagelig indvendig højde, som muliggør sikker og bekvem lastning af depoterne. 

For de fleste virksomheder er udendørs opbevaring meget interessant, idet de så sparer pladsen indedørs. Vores depoter fås med en stabil tagkonstruktion, og afhængig af modellen fås der en speciel taghældning med integreret regnbakke. På den måde bliver regnvandet drænet bagud og bagved depotet. 

Derudover kan dørene til vores depoter låses for at beskytte mod uautoriseret adgang. 

 Depoter til farlige medier af stål

Depoter af stål er godkendt til korrekt opbevaring af medier, der ligger inden for 'vandfareklasser' samt til passiv opbevaring af brændbare væsker. 

Vores depoter består af en stabil pladekonstruktion og har naturlig ventilation. Det integrerede opsamlingskar er fremstillet og testet i overensstemmelse med kravene til opsamlingskar. 

 

 

Depoter af plast (PE)

Hvis du skal opbevare tromler eller IBC palletanke med aggressive væsker såsom syrer og baser, så skal du her bruge et depot af plast (polyethylen).

Som plastmateriale yder polyethylen (PE) en høj modstand mod syrer og baser og andre grundvandsforurenende, men ikke ikke-antændelige, medier. Det er billigere end rustfrit stål, som kan have en sammenlignelig modstand. 

 

 


Vores produktanbefalinger