[Translate to da_DK:] Top 10 Gefahrstoffschränke

Anbefalet af brugerne

Skabe til farlige medier - olier og kemikalier - er de produkter, som du vælger til lovlig opbevaring af farlige stoffer i arbejdsrum.

Ud fra parameterne kan du vælge det helt rigtige sikkerhedsskab til dig og din virksomhed ud fra vores omfattende sortiment: Hvad skal du opbevare? Hvor meget skal du opbevare? Samt hvad ønsker du af udstyr i skabet (opsamlingskar, udtrækshylder osv.)?

Det kan også være relevant at se på andre virksomheder. For hvilket udstyr har vist sig at være særligt vellykket for dem og deres opbevaring af farlige medier? Hvilke produkter ligger øverst på listen blandt vores kunder? Vi har samlet favoritterne her. 

 

 


 

1  Brandsikkert skab til farlige medier G 1201

Med opsamlingskar i bunden og tre hylder, type 90

Vores kunders mest populære produkt er en allrounder med optimalt udstyr til opbevaring af brandfarlige væsker. Skabet har udsugning (NW 75).

Se produktet


 

2  Brandsikkert skab Select W-123

Med opsamlingskar i bunden og tre hylder, type 90

Dette skab får point på grund af sin ekstrem robuste konstruktion og maksimale mobilitet. Soklen muliggør nem transport, så du let kan skifte skabets placering.

Se produktet


 

3 Skab til kemikalier Protect CS 104

Med opsamlingskar i bunden og tre karhylder

Kunder, der ønsker at opbevare grundvandsforurenende væsker og toksiner, vælger ofte et komplet udstyret skab med opsamlingskar i bunden og karhylder. En anden fordel er, at skabet leveres fuldstændigt samlet.

Se produktet

 

 


 

4  Miljøskab PolyStore PS 1220-4

Med opsamlingskar i bunden og fire gitterriste af rustfrit stål

Mange af vores kunder vælger et miljøskab i PolyStore-serien til sikker opbevaring af olier og kemikalier. Praktisk information: sikkerhedsdatablad, beskyttelseshandsker eller sikkerhedsbriller kan opbevares i det gennemsigtige 'lomme' i fløjdøren.

Se produktet

 

 


 

5  Skab til kemikalier Systema CS-103

Med opsamlingskar i bunden og tre hylder

Vores Systema skabe har stor variabilitet, idet skabsdørene fås i syv forskellige farver, og du kan vælge udstyr som hylder eller udtrækshylder. Denne model fra Systema-serien har tre hylder og opsamlingskar i bunden. 

Se produktet

 

 


 

6  Miljøskab UWS 19 Plus

Med opsamlingskar i bunden, to karhylder og sikkerhedsboks, type 30*

Hvad skal du gøre med små mængder af brandfarlige medier såsom maling eller spraydåser, når du i forvejen kun opbevarer kemikalier? Miljøskabet UWS 19 Plus har en praktisk sikkerhedsboks, som gør det muligt at opbevare kemikalier og de små mængder af brandfarlige medier sammen.

Se produktet


 

7  Brandsikkert skab til farlige medier Basis-Line

Med opsamlingskar i bunden og tre hylder, type 30*

Nummer syv på vores liste er en solid allrounder, når det gælder opbevaring af brandfarlige væsker, nemlig vores Basis-Line skab til farlige medier. Basis-Line skabet imponerer ikke kun med sit moderne farvekoncept, men også med dens nemme transportmuligheder. 

Se produktet


 

8  Brandsikkert skab Select W-126F

Med opsamlingskar i bunden og seks udtrækshylder, type 90

Hvis du kun har lidt plads foran skabet, kan du vælge pladsbesparende foldedøre. Seks praktiske udtrækshylder sikrer overblik og brugervenlighed både under opbevaring, og når der er behov for at finde de specifikke kemikalier frem. 

Se produktet


 

9  Brandsikkert skab Edition-G

Med to opsamlingskar i bunden, tre hylder og tre karhylder, type 90

Takket være den massive skillevæg er det muligt at opbevare både olier og kemikalier, i det de kan opbevares i hver deres side af skabet. Kombi-skabe med højdejusterbare hylder og opsamlingskar sikrer maksimal fleksibilitet. 

Se produktet


 

10  Kemikalieskab Systema CS-52L

Med opsamlingskar i bunden og to hylder

Har du kun små mængder af grundvandsforurenende væsker, kemikalier og toksiner, du skal have opbevaret? Så er et semi-højt kemikalieskab den ideelle løsning. 

Se produktet


* Brandbeskyttelsestype 30 er tilladt, hvis der kun er et kemikalieskab pr. lagerafsnit. Hvis lagerafsnittet er større end 100 kvadratmeter, kan der opstilles yderligere et skab for hver 100 kvadratmeter.