Opsamlingskar - Mærker direkte fra producenten

Mærker fra DENIOS

Et lille overblik over vores Base-line, Classic-line og Pro-line opsamlingskar

Som udviklere og producenter ved vi, at vores kunders krav er ekstremt forskellige. Det er ikke kun typen og mængden af det farlige stof, der skal opbevares, der er afgørende for valget af opsamlingskar / spildbakke. Pris, ydelsesmuligheder og udstyrsmuligheder spiller også en stor rolle.

Vi har revideret vores sortiment af opsamlingskar / spildbakker, så du er garanteret den bedste løsning, der passer til dine opbevaringsopgaver og opbevaringsmuligheder. Derfor præsenterer vi vores nye producentmærker: Base-line, Classic-line og Pro-line.

 

 

 


Base-line by DENIOS

Base-line opsamlingskar

Opbevarer du mineralolie, dieselolie, benzin og andre grundvandsforurenende medier i din virksomhed? Så vil du måske gerne opbevare dem i overensstemmelse med loven OG til den bedst mulige pris...

Nye virksomheder og mindre håndværksvirksomheder er primært optaget af at opfylde deres juridiske forpligtelser, så de er beskyttet mod juridiske konsekvenser - og så deres forsikring dækker, hvis uheldet er ude. 

Denne type af virksomheder er perfekte til vores Base-line opsamlingskar fra DENIOS. Base-line er vores produktlinje, som giver optimal opbevaring af eksempelvis olier, og så får du et base-line opsamlingskar til en god pris. 

 

Base-line by DENIOS

 • Det umiddelbare valg til sikker opbevaring
 • Optimal i pris og ydelse
 • Klar til levering

   


Classic-line by DENIOS

Classic-line opsamlingskar

Vil du have optimalt udførte løsninger til din opbevaring af olier og kemikalier?

Virksomheder, som ofte håndterer olier og kemikalier, stiller høje krav til deres opbevaringsmuligheder og lagerfaciliteter. Her ønskes der praktiske produkter i høj kvalitet, og vores classic-line produktserie er et oplagt valg. Vores omfattende classic-line opsamlingskar tilbyder perfekt opbevaring af forskellige tromler, dunke, IBC palletanke og lignende. 

Derudover har vi også i vores classic-line sortiment transportmuligheder og påfyldningsstationer. Classic-line by DENIOS er de afprøvede klassikere fra DENIOS.

 

Classic-line by DENIOS

 • Løsninger til enhver anvendelse
 • Bevist kvalitet i mange år
 • 5 års garanti

   


Pro-line by DENIOS

Pro-line opsamlingskar

Vil du have mere? Mere komfort, flere praktiske funktioner og specielle ydelser? Kort sagt, vil du have den komplette pakkeløsning?

Mange af vores kunder ønsker innovative produkter med mange ekstra materialer, som giver dem ekstra sikkerhed og komfort i den daglige drift. Med Pro-line by DENIOS får du opsamlingskar / spildbakker, der gør mere og kan mere. 

Pro-line opsamlingskar har avancerede konstruktioner og innovative funktioner, som til sammen giver produkter af højeste kvalitet og med lang levetid. Derfor giver vi også en udvidet producentgaranti på Pro-line opsamlingskar. 

 

Pro-line by DENIOS

 • Højeste produkt- og servicekvalitet
 • Ekstra fokus på sikkerhed og komfort
 • 10 års garanti