Og vinderen er..

Anbefalet af brugere

Spildbakker og opsamlingskar er produkter der benyttes til lovmæssig opbevaring af grundvandsforurenende væsker af alle typer. Afhængigt af væsken, mængden og udfra ønsket om ekstrafunktioner, kan du udfra vores omfattende sortiment, vælge den passende spildbakke. Nu og da er det værd at kigge på andre virksomheder: Hvilket udstyr har vist sig at være særligt brugbart og vellykket? Hvilke produkter står øverst på brugernes ønskeliste?

Vi har set på det og fundet frem til vores kunders favoritter:

 

 

 

1  IBC - opsamlingskar ECO

af Polyethylen (PE) til 1 IBC-palletank à 1000 Liter

Det mest populære produkt blandt vores kunder er bevist i praksis en allround: IBC-opsamlingskar lavet af polyethylen (PE) er optimalt til opbevaring af IBC-palletanke, men kan også nemt anvendes til tromler og små beholdere. Med sin høje kemiske modstand er dette opsamlingskar ideelt til opbevaring af mange olier, syrer, alkalier mv.


Til produktet


2  Opsamlingskar DENIOS classic-line

af stål op til 2 tromler à 200 Liter

Det særligt kompakte, pladsbesparende design og den optimerede konstruktion har overbevist vores kunder: Dette opsamlingskar sparer plads og muliggør særlig nem håndtering med palleløfter eller gaffeltrucks.

Til produktet


3  Opsamlingskar DENIOS classic-line

af stål op til 2 IBC-palletanke à 1000 Liter

Tredje pladsen går til endnu en ægte all-rounder: Dette opsamlingskar er også ideelt til opbevaring af aggressive medier, med et syrebestandig indlægskar af polyethylen (PE) - men kan også bruges med valgfri gitterrist og påfyldnings-stativ som fyldnings- eller doseringsstation.

Til produktet


4  Opsamlingskar PolySafe Euroline

af Polyethylen (PE) op til 2 tromler à 200 Liter

Opbevar to tromler hurtigt, nemt og sikkert! Opsamlingskarret PolySafe Euroline fremstilles problemfrit ved hjælp af den moderne støbnings proces, -sømfri fremstillet, korrosionsfri og nem at rengøre. Takket være integrerede gaffellommer er den let tilgængelig og garanterer nem transport.

Til produktet


5  Opsamlingskar DENIOS classic-line

af stål op til 4 tromler à 200 Liter

Kunder, der har behov for at opbevare et stort antal tromler, vil især vælge denne model med sit pladsbesparende design og forenklet mulighed for transport med løftevogn eller gaffeltruck.

Til produktet


6  IBC-Opsamlingskar Duo

af Polyethylen (PE) op til 2 IBC-palletanke à 1000 Liter

Hvis du vil opbevare kombineret IBC-palletanke og tønder, er dette IBC opsamlingskar et godt valg. Med stabil konstruktion, stød- og slagfast, også ved store temperatursvingninger. Takket være polyethylen materialet er dette opsamlingskar modstandsdygtigt overfor olier, syrer, alkalier osv.

Til produktet


7  Opsamlingskar DENIOS classic-line med påfyldningsområde

af stål til 1 IBC-palletank à 1000 Liter

Opbevaring og aftapning/påfyldning - to arbejdsgange, der ofte skal udføres sammen. Ikke underligt, at denne model har placeret sig blandt top 10 for vores kunder. Påfyldnings-området er allerede fast integreret og garanterer en høj sikkerhed under påfyldning og aftapning.

Til produktet


8  Opsamlingskar PolySafe Euro K-200 med meder

af Polyethylen (PE) op til 1 tromle à 200 Liter

Ved henstilling af spildbakker på hylder kræves der ofte en rolig og stabil hånd på stableren - eller denne spildbakke, som gør placeringen lettere vha. mederne. Spildbakken er uden gitterrist, hvilket giver mulighed for direkte placering af produkter.

Til produktet


9  Mobilt opsamlingskar DENIOS classic-line

af stål til 1 tromle à 200 Liter

Hvad hvis farlige medier skal transporteres i tønder? Vores kunder er afhængige af løsninger, der altid er fleksible og mobile - som f.eks. opsamlingskarret med hjul fra DENIOS classic-line

Til produktet


10  Lille spildbakke KB-P 20

af Polyethylen (PE), 20 Liters volumen

Små spildbakker giver optimale dimensioner til henstilling af små beholdere på arbejdsflader eller laboratorieborde. Modellen KP-P 20 er desuden tilpasset euro palle formatet - flere spildbakker kan således opbevares på en euro palle for at spare plads. I vores sortiment finder du også mange andre varianter af vores små spildbakker.

Til produktet


Det optimale tilbehørs-sortiment

Der er en bred vifte af produkter, som giver dig ekstra sikkerhed og komfort i sammenhæng med opsamlingskarret. Men hvad har du virkelig brug for? Hvilket køb giver mest mening og værdi for pengene? Vi præsenterer her nogle praktiske produktet, der er til stor gavn i mange virksomheder.


Vi hjælper dig gerne!

Har du brug for personlig rådgivning om opbevaring af farlige medier på opsamlingskar? Kontakt os! Vores ekspert team hjælper gerne.