[Translate to da_DK:] Ergonomisch und noch mehr: Die Secu-Linie

Ergonomisk og meget mere - Secu fra DENIOS

Hos DENIOS står navnet "Secu" for ren ergonomi. Men produkterne opfylder også alle andre krav til operationel tromlehåndtering. 

Vores Secu-produkter tilbyder optimalt udstyr til håndtering af alle almindelige tromletyper og størrelser, og så har de intelligente funktioner, som gør dem til praktiske værktøjer i den daglige drift. 


Tromlevogn Secu Plus

- Ubesværet tipning af tunge tromler

Den store galvaniserede platform, som Secu Plus tromlevipper/tromlevogn har, giver en sikker placering af tromlen. Denne tromlevogn er den ideelle supplering til tromlevognen Secu Comfort. 

Med Secu Plus kan 200 liters og 220 liters stål- og plasttromler tippes i en vandret position. Dette er også muligt for enkeltpersoner. Den justerbare løftestand har tre funktioner: tipning, skubbebøjle og standsikkerhed ved for eksempel aftapning. 

 

 

 


Tromlevogn Secu Comfort

- Mere ergonomisk end krævet i arbejdssikkerhed

Secu Comfort er designet til en maksimal belastning på 350 kg og giver selv uerfarne medarbejdere mulighed for let transport af 60 liter til 220 liters tromler. 

Tromlevognen kan trinløst justeres i højden. Chassiset er lavet af en stabil konstruktion af stål og rustfrit stål, og faste gummihjul sikrer jævn transport inden for værkstedet.

Secu Comfort er også tilgængelig i en version til EX-områder.


Tromleløfter Secu Drive

- Tromlehåndtering med batteridreven teknologi

At løfte tromler og tønder er en nødvendighed i det daglige arbejde, hvilket kan føre til høj fysisk belastning for medarbejdere. 

Secu Drive er beregnet til 60 liters, 200 liters og 220 liters plasttromler, og 60 liters og 200 liters ståltromler. 

Tromleløfteren har et gribesystem med prismekæber og spænderem, som giver denne sikre håndtering af tromler i forskellige størrelser. Derudover har Secu Drive en kraftig motor, som muliggør nøjagtige løft og placeringer, effektivt og ergonomisk.

 

 


Tromleløfter Secu Ex

- Maksimal tromlehåndtering i EX-områder

Håndtering af tromler i EX-områder kræver passende hjælpemidler. Vores Secu Ex tromleløfter er specielt udviklet til netop dette. Det betyder, at Secu Ex har ATEX-overensstemmelse som standard.

Secu Ex har komponenter såsom elektrisk ledende håndtag, ledende ruller og brug af lavt gnistmateriale, hvilket giver en maksimal brugerbeskyttelse. 

Secu Ex tromleløfter er tilgængelig i en kort version, for eksempel til paller, og i en høj version som eksempelvis placering af tromler på opsamlingskar og spildbakker.