• Individuel rådgivning
  • Kvalitet fra markedslederen
  • Direkte fra producenten
  • International knowhow

Lagring af crashtest biler inkl. li-on-batterier

Hvis konventionelle løsninger ikke opfylder alle krav i en virksomhed, konstruere DENIOS ingeniører teknik- og sikkerhedsrum som special containere. Lagringen af en crashtest køretøj inklusiv de tilsvarende Li-ion batterier er sådan en speciel opgave. Rumsystemer tilbyder ikke kun plads nok til at rumme det køretøj, herunder det tilhørende prøveudstyr og er udstyret med moderne brand- og eksplosionsbeskyttelse. Integrerede opsamlingskar giver sikkerhed ved mulige batterilækager og brugerdefinerede dørløsninger giver komfortabel adgangsmuligheder. I vores eksempel på en løsning rækker sig en rulleport i ex-version over hele den langsgående side af teknik- og sikkerhedsrum. Begge forsider giver adgang via fløjdøre. En reol til tunge enheder giver rigelig plads til opbevaring af Li-ion-batterier. Påfyldningen sker via en 2-fløjet T30-dør med ledhejseport. Beskyttelse ved eventuelle batterilækager giver et opsamlingskar.

Velegnet til:
ætsende
brandnærende
brandfarlig
sundhedsfarlig
usund
Giftig
miljøfarlig

Billeder af brændselscelleteknologi

Rulleport fløjdøre
Reol til tunge enheder

Projektforløb af brændselscelleteknologi

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
idriftsættelse
idriftsættelse
Service og vedligeholdelse
Service og vedligeholdelse
  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80
  • Forespørgsel

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere...

Læs projektrapporter her >>

Praksisrapporter Teknik- / sikkerhedsrum

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse