Containere til farlige medier fra DENIOS. Skræddersyede løsninger

Opbevaring af farlige medier. Skræddersyede løsninger fra DENIOS.

Når der skal opbevares farlige medier i Global Tech I Offshore-vindpark midt ude i Nordsøen, så er det lige en opgave for DENIOS. Det er bare ét ud af mange eksempler på, hvor vores 35 års erfaring og kompetencer som udvikler og producent af opbevaringsløsninger til farlige medier kommer til udtryk. 


Rådgivning fra DENIOS.

Få et glat projektforløb: fra planlægning og idriftsættelse af containeren til service og vedligeholdelse.

Opbevaring af farlige medier er underlagt strenge forskrifter. Og netop derfor er det vigtigt at have en kompetent partner ved sin side, når opbevaringen skal planlægges. Vores erfarne konsulenter er der altid for dig og kommer med velfunderede analyser og rådgivning til din virksomhed. Bare kontakt os.

I videoen fortæller vores kunderådgiver Philipp Weber, hvad vi mener med "alt fra en kilde". Og hvordan vi formår at implementere vores kunders specifikke krav.


Container til farlige medier fra DENIOS. Et hav af produkter direkte fra producenten.

Til sikker opbevaring af farlige medier i henhold til loven.

Med 35 års erfaring, en højmoderne produktion og erfarne eksperter tilbyder DENIOS et enestående udvalg af produkter og udstyr. Uanset om du skal bruge en kompakt walk-in container til opbevaring af farlige medier eller et reollager med skydeporte og op til 120 min. brandbeskyttelse - vi fremstiller den perfekte løsning til ethvert behov.

 

Læs mere

Produktudvalg fra producenten

Service fra DENIOS: kvalificeret og certificeret.

Til professionel service og vedligeholdelse af containere til farlige medier.

Kun kvalificerede og certificerede montører og teknikere må servicere og vedligeholde containere til farlige medier. Producentens vedligeholdelse sikrer også sikkerheden og bevaring af lagerets værdi. Vi ser os selv som en servicepartner: pålidelig, kompetent og altid ved din side. Hvad kan vi gøre for dig?

 

Læs mere

Service fra DENIOS. Kvalificeret og certificeret.