Information vedrørende Coronavirus

Kære alle vores kunder og partnere,

 

I løbet af den seneste tid i hele verden og især også her i Danmark har Covid 19 - også kaldet Coronavirus - fyldt meget hos os alle. Både hos private, virksomheder og offentlige instanser. Hos DENIOS håber vi, at alle kollegaer i din virksomhed har det godt. Her hos DENIOS har vi det alle godt.

 

Hvordan griber vi situationen an her hos DENIOS?

For at forblive sunde og raske har vi her hos DENIOS taget nogle foranstaltninger, som betyder, at flere af os har rykket kontoret hjem på privatadressen. Dette kommer også i kraft af, at skoler, institutioner og børnehaver er lukket, samt de seneste tiltag fra Regeringens side. 

 

Alt kører næsten normalt hos dit DENIOS-team

Vi har stadig bemanding af vores telefoner, og vi sidder klar til at rådgive dig, så din virksomhed opfylder gældende krav til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Derudover kører vores produktion også med fuld hastighed og uden forsinkelser - og det er selv med de nødvendige foranstaltninger, der er taget for at mindske smitterisiko blandt vores medarbejdere. Der er heller ingen flaskehalse i øjeblikket hos vores leverandører, og vi tjekker vores lager dagligt. Her er vi godt kørende. 

På grund af påskedagene vil vi have en reduceret kapacitet, og derfor kan leveringer tage lidt længere tid. Her beder vi om din forståelse. 

 

Vi er altid tilgængelige for dig

Har du spørgsmål angående din ordre? Leveringstider? Eller har du behov for ekspertrådgivning fra vores kyndige salgskonsulenter? Hos DENIOS er dit DENIOS-team der altid for dig og din virksomhed på alle kanaler. Skulle der opstå udfordringer i forbindelse med din ordre hos os, holder vi dig selvfølgelig altid ajour. 

 

Hos DENIOS følger vi udviklingen af denne krise med en følelse af ansvar - både over for dig og vores egne medarbejdere.  

 

- Dit DENIOS-team


 

Ring til os

Vores kyndige salgskonsulenter sidder klar til at rådgive dig som sædvanligt.

(Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00, fredag: 8:00 - 15:00).


Tlf. nr: 76 24 40 80

 

Chat med os

Vi er naturligvis også tilgængelige online.

Du kan altid kontakte os på e-mail: info@denios.dk eller skrive via vores chat. (Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00, fredag: 8:00 - 15:00). 

 

Du starter vores chat i bunden af denne side ved at trykke på den grønne fane "Chat med os".