Opbevar desinfektionsmidler på en lovlig og sikker måde

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

På grund af den aktuelle situation implementerer mange virksomheder hygiejnekoncepter med en omstrukturering af produktionen, så de nu producerer desinfektionsmidler, og / eller med en øget brug af desinfektionsmidler blandt medarbejdere.

Generelt er der et øget behov for desinfektionsmidler i virksomheder. For at sikre levering øger fabrikanter produktionen af desinfektionsmidler, nye fabrikanter kommer til, nogle fremstiller til eget brug, og andre virksomheder har valgt at omstrukturere produktionen for i stedet at producere desinfektionsmidler.

Resultatet af disse tiltag er det samme - der produceres store mængder af desinfektionsmidler og diverse blandinger. Udfordringen for alle involverede parter er, at de fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser (håndsprit består blandt andet af alkohol). Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse.

 


Vores løsninger til lovlig opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler


 

FALCON sikkerhedsbeholdere til opbevaring og transport

FALCON sikkerhedsbeholdere er den ideelle løsning, når desinfektionsmidler skal flyttes fra større beholdere. FALCON sikkerhedsbeholdere er mindre beholdere, der er nemme at håndtere, og de er oplagte til opbevaring og transport.


Mest søgte produkter

Du er måske også interesseret i:


Vi hjælper dig gerne!

Har du brug for personlig rådgivning i henhold til lovlig, sikker og korrekt opbevaring af desinfektionsmidler? Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige valg til dine behov. Kontakt os på 76 24 40 80!