Opsamlingskarret - Vores klassiker siden 1986

Fra innovation til den største produktserie i Europa

Undertiden bliver en simpel idé til reel innovation. En innovation skaber en forretningsidé, og ud fra denne idé vokser en virksomhed. I mange virksomheder er disse første succesrige produkter pensioneret til udstillingsvinduer eller hænger som et trofæ på væggen.

Hos DENIOS er vores opsamlingskar og spildbakker stadig en del af vores sortiment, og vi udvikler konstant på det. Med over 500 modeller tilbyder vi nu det største sortiment af opsamlingskar i hele Europa.


Den rigtige idé på det rigtige tidspunkt

[Translate to da_DK:] Helmut Dennig

Eller: hvilken rolle spillede en gammel Volkswagen i udviklingen af opsamlingskar?

DENIOS' grundlægger Helmut Dennig kom med ideen om en spildbakke og et opsamlingskar, mens han sad og skiftede olie på hans noget forældede Volkswagen. 

I 1980'erne var folk uforsigtige, når der blev spildt lidt olie, og bortskaffelse af gammelt olie var der ikke noget særligt i. Selv blev Helmut Dennig opmærksom på, at der skulle gøres noget ved spildolien. Derfor blev en beholder til opsamling af olie prototypen på vores nutidige opsamlingskar. 

Da det schweiziske selskab Sandoz skabte en af de største kemiske katastrofer i Europa i 1986, blev behovet for korrekt bortskaffelse og opbevaring af olier og kemikalier hurtig synlig.

Princippet med en spildbakke er så simpelt, som det er effektivt; tromler, dunke eller IBC palletanke opbevares på et gitter, dækker en lavformet bakke eller et lavformet kar. Hvis en tønde eller tromle så lækker, eller hvis der går noget galt, når tromlen fyldes eller tømmes, så ender det hele i opsamlingskarret - og ikke i kloaksystemet og grundvandet. 


Vores originale opsamlingskar forbliver. Mens vores sortiment bliver større.

Fokus på videreudvikling

Som vores kerneprodukt er opsamlingskarret genstand for konstant videreudvikling. Det er et tilbagevendende emne i vores interne innovationsteam, fordi opgaver og krav fra vores kunder altid er nye og forskellige.

Derudover havde og stadig har adskillige godkendelser og industristandarder haft en indflydelse på udviklingen af vores produktlinje inden for opsamlingskar. Det handler blandt andet om materialetykkelse, indsamlingsvolumen og selve fremstillingen af spildbakken. 

Vores sortiment inden for opsamlingskar har eksisteret i mere end 30 år og vokser sig fortsat endnu større. Denne udvikling af vores opsamlingskar er en indsats, der lønner sig. Både for miljøet og for fremtidige generationer. 

 

 

Opdag det største sortiment af opsamlingskar i Europa

Opsamlingskar af stål

Opsamlingskar af stål

Opsamlingskar af plast

Opsamlingskar af plast

Opsamlingskar af rustfrit stål

Opsamlingskar af rustfrit stål

Små opsamlingskar af stål

Små opsamlingskar af stål

Små opsamlingskar af plast

Små opsamlingskar af plast

Små opsamlingskar af rustfrit stål

Små opsamlingskar af rustfrit stål