DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS connect.
Vær på den sikre side med tilstandsovervågning.

Med tilstandsovervågning kan du holde øje med dine farlige medier døgnet rundt. Hvis der opstår en fejl eller nødsituation, sendes der automatisk en alarm i realtid. Enten som e-mail eller SMS - uanset hvor du er. Så kan du reagere med det samme.

DENIOS connect er en effektiv, brugervenlig, cloud-baseret webapplikation. Vi har udviklet DENIOS connect til permanent tilstandskontrol af lagerfaciliteter til farlige medier. Her er Spillguard en optimal løsning til overvågning af dine opsamlingskar.

Dine fordele ved DENIOS connect.

24/7 overvågning

Overvågning døgnet rundt, selv mellem de lovbestemte inspektionsintervaller.

Alarm i realtid

Modtag alarmer via e-mail og/eller SMS til din smartphone, tablet eller stationære pc. Så kan du reagere med det samme.

Komplet overblik og kontrol

Sikker overvågning selv med flere lagre til farlige medier eller opsamlingskar.

Automatisk dokumentation

PDF-rapporter kan eksporteres og bruges til revisioner.

Moderne transmissionsteknologi

Narrowband IoT sikrer pålidelig funktion via mobilnettet.

DENIOS connect på 49 sekunder.

DENIOS connect produkter.

DENIOS connect til lagre til farlige medier: sikker condition monitoring.

Vores mål er at optimere dit lager til farlige medier i overensstemmelse med dine behov - og at gøre det ved hjælp af den nyeste automatiseringsteknologi. Derfor har vi udviklet DENIOS connect - den konstante tilstandsovervågning til dit lager til farlige medier. Sensorer overvåger vigtige driftsparametre som f.eks. rumtemperatur, gas og lækager. I tilfælde af funktionsfejl og skader bliver du straks advaret og kan reagere med det samme.

Via webapplikationen har du altid et overblik over alle vigtige målte variabler. Du kan modtage alarmer og meddelelser via SMS og/eller e-mail og nemt konfigurere dine præferancer. På den måde kan du konsekvent gennemføre en målrettet krisestyring.

Se mere

SpillGuard® connect: advarende lækagedetektor til opsamlingskar.

Udnyt digitaliseringens fordele i din lækagehåndtering: Det universelt anvendelige IoT-lækageadvarselssystem registrerer farlige lækager, før du selv gør det. I tilfælde af en lækage udløser Spillguard® en alarm i realtid, og du får besked via e-mail og/eller SMS. Du kan overvåge alle dine lækagedetektorer centralt via en webapplikation.

Du kan skalere SpillGuard® connect i al uendelig og bruge den næsten overalt - takket være Narrowband IoT-forbindelsen i hver enkelt enhed. Lækagedetektoren har en ubegrænset rækkevidde takket være fuldt decentraliserede og autonomt fungerende slutenheder.

Se mere

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

DENIOS connect i detaljer.

Alt samlet i én oversigt: DENIOS connect webapplikationen.

Den cloud-baserede webapplikation viser en liste over installerede enheder og signaldetektorer. De tilknyttede oplysninger klassificeres efter deres hastende karakter. Ved "ALARMS" er lagersystemet eller opsamlingskarret ikke klar til drift. Denne tilstand skal afhjælpes straks, da der er en overhængende fare eller allerede er en fare. Ved "ADVARSEL" er der konstateret et problem, som bør afhjælpes, men der er ingen akut fare her. Under "INFORMATION" er der vigtige, men ikke presserende, bemærkninger om lageret til farlige medier.

Du kan gemme modtagere af alarmbeskederne og typen af meddelelse: SMS og/eller e-mail. Du kan vælge mellem foruddefinerede oplysninger eller vælge "Fri tekst" til beskedteksten. Derudover har du adgang til dashboards og detaljerede oplysninger om dine DENIOS-produkter på netværket.

Registrering og indledende konfiguration af webapplikationen til dit lager håndteres af DENIOS' serviceteam. Så snart du har aktiveret din kundekonto i webapplikationen, kan du se dit lager direkte og administrere meddelelser individuelt. Du kan bruge SpillGuard® connect fuldt ud efter at have aktiveret den én gang i webapplikationen.

NarrowBand IoT: den mest avancerede transmissionsteknologi.

Ved at tilslutte tilstandsovervågningen til et mobilnetværk får du adgang til data og alarmmeldinger uafhængigt af dit virksomhedsnetværk. NarrowBand IoT er en sikker og effektiv mobilnetteknologi til det formål. Den globale industristandard er baseret på LTE og anvender de tilhørende 3GPP-sikkerhedsmekanismer. Da teknologien er specielt udviklet til mindre datamængder og ikke har unødvendige LTE-funktioner, er den særlig omkostningseffektiv og pålidelig.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00