DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Isolerede miljøcontainere

De isolerede miljøcontainere sikrer en frostfri opbevaring af dine temperaturfølsomme medier. Så opnår du en rumtemperatur på +5 °C ved en udetemperatur på -15 °C. Containeren er udstyret med en gennemtestet rammekonstruktion beklædt med specialpaneler til formålet, mens airconditionsystemet beskytter dine varme- og frostfølsomme medier. Og alt efter behov kan du også tilvælge en højere varmekapacitet, køleenheder eller klimaanlæg.

Løsninger fra DENIOS, der giver dig en sikker opbevaring

Miljøcontainere

Du kan få næsten alle DENIOS miljøcontainere med eller uden varmeisolering. Varme- og klimateknologi fås som udstyr.

Se produkter

Brandsikre containere fra DENIOS

Alle brandsikre containere fra DENIOS er isoleret med ikke-brændbart A-materiale.

Se produkter

Sikr den rette lagertemperatur med udstyr fra DENIOS

Varmeisolering

Varmeisolering af A- eller B-materiale giver en effektiv beskyttelse mod energitab og frostpåvirkning, så du sparer energi under din opbevaring. Samtidig er det ikke-brændbare A-materiale også velegnet, til når du skal opbevare brandfarlige væsker. Du kan udvide din opbevaring af farlige medier med et varmesystem eller temperaturovervågning.

Ripperørsopvarmning

Ribberørvarmeren sikrer en optimal varmeafgivelse og -fordeling under din opbevaring. Den er udstyret med en integreret temperaturbegrænser, som beskytter varmerens overflade mod overophedning. Derudover er det muligt at udstyre varmeren med en slagbeskyttelsesplade, da varmelegemerne normalt bliver monteret i gennemstiksområdet. Du finder dem både i Ex- og nEx-versioner med en effekt på 1 eller 2 kW.

Varmeblæser

I modsætning til ribberørsopvarmning sikrer varmeblæsere en aktiv og målrettet konvektion. Den effektive varmeeffekt (nEx = 5 kW, Ex = 6 kW) er dermed også højere end ved varmekilder med naturlig varmestrøm. Varmeblæsere er derfor det ideelle varmesystem, hvis du skal opvarme en større walk-in containere med varmeisolering. Varmeblæsere fås også med recirkulationsfunktion, som sikrer en ensartet temperaturfordeling dit lager.

Klimaanlæg

Klimaenheder/klimaanlæg sikrer de rette klimaforhold og frostfrihed i standardcontainere til farlige medier. Det giver dig et temperaturområde i dit lager på mellem +5 °C ved udetemperaturer ned til -15 °C og +25 °C ved en udetemperatur på op til +35 °C. Du kan sikre en præcis temperaturstyring i dit lager med modulopbyggede køle- og airconditionløsninger - også i Ex-sikre versioner.

Teknisk ventilation

Den højtydende tekniske ventilation sikrer en konstant luftudskiftning i overensstemmelse med lokale lovkrav. Den forhindrer, at der opstår sundhedsfarlige eller endda eksplosive gasser, mens luftstrømsmonitoren overvåger luftstrømmen i overensstemmelse med loven. Du har også mulighed for at få installeret en ekstra teknisk ventilation, som tændes automatisk, når grænseværdierne bliver overskredet.

Vi har endnu mere at tilbyde!

Vi udvider løbende vores udvalg af udstyr. Du er velkommen til at spørge os efter yderligere produkter.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00