Egnet til farlige stoffer af følgende klasser:
Sundhedsskadeligt
miljøfarligt
brandfarligt
brandnærende
ætsende
[Translate to da_DK:]
sundhedsfarligt

Billeder af individuelle løsninger


 • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

 • Forespørgsel

 • Individuel rådgivning

 • Kvalitet fra markedslederen

 • Direkte fra producenten

 • International knowhow

Individuelle løsninger til lagring af farligt gods

Individuelle løsninger

Især ved lagringen af store mængder af farlige medier, bliver også kravene til den korrekte lagring komplekser, samt de til overholdende love og forskrifter. Ofte skal der også overholdes visse love på driftsområdet, som gør strukturelle ændringer nødvendige. Individuelle løsninger er ved DENIOS en integreret del af vores tjenester.

Med den modulære konstruktion, valgfri med brandsikring og/eller varmeisolering og et omfattende udvalg af tilbehør, kan alle arbejdsopgaver opfyldes. Disse indbefatter for eksempel også:

 • Ventilation ved lagring af brandfarlige væsker
 • Brandsikring indvendigt og udvendigt
 • Isolering til tempereret lagring


Uanset om
centrallager for forskning og industri, mellemlager i bortskaffelses området, nøglefærdige installationer eller peroxidlager - til enhver anvendelseopgave, konstruerer vi den nødvendige lagerløsning.

Projektforløb af individuelle løsninger

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service / vedligeholdelse
Service / vedligeholdelse
Praksisrapporter lagring af farligt gods

Spændende praktiske løsninger - Få mere at vide om vores seneste projekter!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: brandsikrings-lagre indendørs for den enkelte tapning af kemikalier, mellem-lagre for affaldet, lager til blæk med brand- og frostsikring, opbevaring af kemiske råstoffer og meget mere ...

Alle projektrapporter >>

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>

Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

 • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
 • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
 • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Eftersyn og reservedele