• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

isoleret lagring - systemcontainer TypG

Isolerede og frostfrie lagre

DENIOS containerløsninger overbeviser særligt på grund af deres alsidighed. Afhængig af anvendelsensopgaven og hvilke medier der skal lagres, kan det være nødvendigt at have et frostfrit eller isoleret depot. En varmeisolering af A- eller B-materiale beskytter effektivt mod energitab og frost. I forbindelse med et varmesystem, sikrer du, at den indre temperatur på omkring + 5 ° C med en udetemperatur på op til -15 ° C. En isolering af ikke-brændbart A-materiale egner sig til lagring af brændbare væsker.

Egnet til farlige stoffer af følgende klasser:
Sundhedsskadelige

Billeder af frostfri og isoleret lagring


Projektforløb af containerløsninger

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service og vedligeholdelse
Service og vedligeholdelse

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>


  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse