• Individuel rådgivning

 • Kvalitet fra markedslederen

 • Direkte fra producenten

 • International know-how

Peroxidlager efter mål

peroxidlagring

Lagre til opbevaring af peroxider efter dine behov:

Alle brandsikringslagre kan udstyres som peroxidlagre. Lagrene bestå af en robust og korrosionsbestandig stålkonstruktion, en ikke brandbar EI90 brandbeskyttelsesisolering samt selvlukkende brandsikringsdøre og har sammenlignet med beton en lav egenvægt.

Yderligere fordele og individuelt udstyr til dit peroxidlager:

 • opvarmning og afkøling

 • slukningsteknik

 • temperaturovervågning

 • alarmsystemer (optisk og akustisk)

 • gasalarm

 • indlægskar af rustfrit stål eller PE-inliner

Sikkerhedsstandarder og overholdelse af lovgivningen

Opsamlingskaret af et peroxidlager er fremstillet af stål og er forsynet med en spildbakke af plast (PE) eller rustfrit stål, for at sikre modstandsdygtighed over for aggressive peroxider. Peroxidlagret kan konstrueres til at være jordskælvssikre i henhold til den højeste tyske og internationale jordskælvklasse.

Organiske peroxider er på grund af deres egenskab, at nedbryde under temperaturindvirkning og indvirkning af katalysator, en høj potentiel risiko. For at minimere risikoen forbundet med opbevaring af organiske peroxider, er der en række regler ved konstruktionen af peroxidlagre som skal iagttages, såsom f.eks. brancheforeningens regulering for organiske peroxider (BGV B4), den anden bestemmelse for sprængstoffer(2. sprengV), den rigtige opbevaring af sprængstoffer (SprengLR 300) og de regler og krav af de ansvarlige myndigheder.

Vi rådgiver dig gerne >>


Billeder af peroxidlagre


Projektforløb af peroxidlagre efter mål

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service og vedligeholdelse
Service og vedligeholdelse

Sikreste lagring: temperaturregulering

SADT (self-accelerating decomposition temperature) er den temperatur, som ikke burde overstiges, da ellers risikoen for selv-accelererende nedbrydning af peroxider øges.

Temperaturen af de oplagrede varer skal være mindst 10 ° C under SADT. For at sikre de kvalitetskrav og sikkerhedskriterier for en konstant temperatur af peroxider, er det ud over F90-brandsikring også vigtigt at sikre en god varmeisolering.

DENIOS tilbyder alle brandsikringslagre med reoler som specielt udstyret peroxidlagre, som sikrer en fremragende F90-isolering med paneler af mineraluld (materiale klasse A).


 • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

 • Forespørgsel

Sikkerhed på peroxidlagre kan planlægges!

Peroxidlagre skal være udstyret (ifølge BGV B4, afsnit 7, punkt 6) med overtrykssikringer, som i et tilfælde af en eksplosion afleder de optrædende kræfterne sikkert og effektivt over taget.

En teknisk ventilation forhindrer ophobning af eksplosive gasblandinger. Det integrerede klimaanlæg sikrer, at den krævede temperatur overholdes. Alle elektriske komponenter er eksplosionsbeskyttet og CE-certificeret.


DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

 • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
 • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
 • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Eftersyn og reservedele