• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Rototronic

Rengøring af industrielle dele med fagfolk

Renheden af komponenter og præcisions komponenter er ikke kun en vigtig kvalitet i produktionen. Ofte er overholdelsen af definerede renhedskrav en væsentlig del af selve produktionsprocessen. Rengøringen i en industriel masseproduktion er altid tilpasset den enkelte kundes behov og kan ikke dækkes med serieprodukter. Vores specialister fra PURIMA udvikler og konstruerer succesfulde vandige rengøringssystemer til store kunder i bilindustrien, flyindustrien, jernbane- og trafikteknologien eller kunststofindustrien. Med udgangspunkt i komponenternes art, geometrien og den krævede renhedsgrad udvikler ingeniørerne fra PURIMA individuelle systemløsninger - manuelt eller automatisk.

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Anvendte teknologier

Så forskellige som dine krav

forskellige som kundernes virksomheder og krav er PURIMAs portefølje. Hver rensesystem baserer på selv udviklede teknologier. Inden et rensesystem bliver produceret, bliver der afholdt laboratorieforsøg og testrensninger, for at udvikle de specifikke renhedskrav, den passende rensemetode og eventuelt nødvendigt ekstra tilbehør. På grund af mange års erfaring og forskelligartede kundeprojekter har PURIMA gennemført en række forskellige anlægstyper.

 

  • Fortløbende systemer af typen RotoTronic og Flowtronic er præcisionsanlæg til høj materiale gennemløb ved samtidig høje krav om renhed. Den modulære opbygning af forskellige rengøringsteknologier gør det muligt at placeringen og rengøringsprocesserne er meget fleksible.
  • Højtryksanlæg bruger vandhøjtryk til at fjerne fastsiddende snavs på overflader. Selv store mængder af til rensende komponenter bliver renset effektivt i PURIMA højtryksanlæg.
  • Skyl- og afprøvningssystemer renser slanger eller rør og afprøver disse i et andet trin for utætheder. Defineret filtrerede og løbende kontrollede medier med høj strømningshastighed sikrer en effektiv rengøringsevne.
  • Modulsystemer favoriserer en fleksibel tilpasning til ændrede rengøringskrav og komponenter. Ultralyd-, skyl- eller tørringsvasker kan sammenfattes til en rengøringsenhed og kan omkonfigureres efter behov.

Vi vil gerne rådgive dig >>


Løsninger af rengøringsopgaver

PURIMA er en del af DENIOS gruppen og er specialiseret i industriel rengøring af dele. Siden mere end 25 år udvikler og konstruerer vores kolleger fra Porta Westfalica(Tyskland) innovative systemløsninger. Hver anlæg er unikt og bliver fremstillet baserende på kundernes behov. Omkring i hele verden bruger tilfredse kunder anlæg fra PURIMA til deres rengøringsopgaver - primært virksomheder fra bilindustrien, luftfartsindustrien, jernbane- og trafikteknologien eller plastindustrien. Udvælgelsen af hver enkel korrekt metode udvikler PURIMA sammen i den husegne teknologirum, for at opfylde de krav, der stilles på renhed.


Du
har uløste rengøringsopgaver?

Få flere oplysninger her >>

Virksomhedens hovedkontor