• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Lagring af lithium-ion batterier

Elektromobilitet er en voksende industri. I dette område, især inden for bilindustrien, baserer mange energilagrings løsninger på Li-ion-teknologien. Men de forskellige batterier er ikke fri for risici. Tekniske fejl eller en dårlig håndtering kan hurtigt føre til brand eller eksplosioner. Derfor gælder følgende: lagring af disse følsomme teknologier skal ske i passende rumsystemer. DENIOS teknikcontainer indebærer ved siden af brandbeskyttelses udstyr, som er på den nyeste tekniske stand, også moderne eksplosionssikring. Ved siden af lageropgaver opfylder du dermed også kravene til testmiljøet i forskningen.

 

 

Projektforløb af Lithium-ion-batteritestrum

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service og vedligeholdelse
Service og vedligeholdelse
  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 89

  • Forespørgsel


Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere...

Læs projektrapporter her >>

Praksisrapporter teknik- / sikkerhedsrum

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>

Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service og vedligeholdelse

Billeder af Lithium-ion batteritestrum